Nove zgode junaka TV serije ‘Stranger Things’ dolaze u – animiranom obliku

“Oduvijek smo sanjali o animiranom filmu Stranger Things u duhu subotnjih jutarnjih crtića koje smo voljeli u djetinjstvu”, priznali su Matt i Ross Duffer, kreatori popularne Netflixove serije.

U TV svijetu samo mijena vječna jest. Dokazali je to i Netflix objavivši da će ljubitelji serije Stranger Things svoje junake uskoro vidjeti i u animiranom svijetu. Zasad je malo toga poznatoga o seriji. Ne zna se koja će biti glavna priča ni koji će se likovi pojaviti u njoj. Samo se zna da se već naveliko radi na njoj, a izvršni producent je Erick Robles.

Vijest su potvrdili i Duffer Brothers, kreatori serije Stranger Things, koji su izjavili da im je to bio višegodišnji san te da su inspiraciju pronašli u „crtićima koje su gledali subotom ujutro“.

Ostvarenje sna

“Oduvijek smo sanjali o animiranom filmu Stranger Things u duhu subotnjih jutarnjih crtića koje smo voljeli u djetinjstvu, a vidjeti ostvarenje ovog sna je apsolutno uzbudljivo. Ne možemo biti više oduševljeni onim što su Eric Robles i njegov tim smislili — scenariji i ilustracije su nevjerojatni i jedva čekamo podijeliti više s vama! Avantura se nastavlja…”, objasnili su Matt i Ross Duffer.

Iako svim srcem podržavaju animiranu verziju, braća Duffer neće previše biti involvirani u njezin nastanak. Razlog je jednostavan i opravdan. U svibnju počinju sa snimanjem pete sezone Stranger Things, pa svu koncentraciju i vrijeme usmjeravaju u tom smjeru.

Stranger Things i na kazališnim daskama

Prva sezona serije Stranger Things počela se prikazivati lipnju 2016. Vrlo brzo postala je hit u cijelom svijetu te jedna od perjanica Netflixa. Serija smještena u osamdesete revitalizirala je karijeru Winone Ryder, ali i stvorila zvijezde od dotad malo poznatih glumaca kao što su Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp i Natalia Dyer.

Animirana serija ipak nije jedina novost u svijetu Stranger Things. Krajem godine na West End dolazi kazališna adaptacija Stranger Things: The First Shadow, koja će pokazati što se događalo prije događaja iz prve sezone serije.

O autoru

O autoru