Finn Wolfhard: Nastaviti ‘Stranger Things’ nakon pete sezone bilo bi smiješno

Finn Wolfhard govori kako bi nastavljanje serije ‘Stranger Things’ nakon pete sezone bilo smiješno jer braća Duffer imaju savršen završetak.

Mnogobrojni obožavatelji serije Stranger Things (2016.) možda nisu spremni za završetak serije nakon sljedeće sezone, ali zvijezda serije koja glumi Mikea Wheelera, Finn Wolfhard, kaže da bi bilo „smiješno“ da se nastavlja dalje od toga.

Savršen završetak u petoj sezoni

Za mene, da Stranger Things traje dulje od pet (sezona), rekao bih da je to smiješno. Mislim da su braća Duffer smislila, pretpostavljam, savršen završetak u pet.“

Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard i Saide Sink
Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard i Saide Sink © Netflix

Mlada zvijezda ovdje niti ne griješi previše. Jer koliko je serija uspjelo nakon savršenog ili planiranog završetka nastaviti s istom kvalitetom snimljenih daljnjih epizoda? Očito je čak i toliki uspjeh prve bilo iznenađenje.

Nismo znali ni hoćemo li napraviti dvije. Stoga smo sretni što su ljudi još uvijek tu i žele to gledati.“

Povratak dinamici početka serije

Što se tiče vlastitih očekivanja za kraj Stranger Things, Finn Wolfhard je za Uproxx rekao:
Četvrta je bila golemih razmjera, ali mislim da bih volio vidjeti petu sezonu koja se više oslanja na dinamiku prve sezone, i na neki način biti malo obuzdaniji, ali i dalje velikih razmjera. Nadam se da ćemo za svakog lika dobiti završetak koji će zadovoljiti obožavatelje.“

Jamie Campbell Bower
Jamie Campbell Bower kao Vecna © Netflix

Završetak jednog poglavlja

Iako Finn Wolfhard nije baš uzbuđen zbog nadolazećeg završetka Stranger Things, nestrpljiv je vidjeti kako će Dufferi završiti veliki hit.

Samo želim pomoći da se završi, ali ne na način da želim završiti s tim. Samo želim znati što će se dogoditi. Definitivno sam tužan zbog toga, ali isto tako, znam da je to sljedeće poglavlje svačijeg života koje se mora dogoditi.“

Spin-off serije koji će biti ‘1.000% drukčiji

Serija Stranger Things je po emitiranju prve sezone na Netflixu postala ogroman hit i kulturni fenomen, te je proslavila mlade glumce od kojih su neki od njih jedni od najangažiranijih u Hollywoodu. U tome svakako predvode Finn Wolfhard i Millie Bobby Brown koja glumi Eleven.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Obožavatelje bi ipak mogao malo utješiti podatak da su kreatori serije braća Duffer najavili i spin-off serije Stranger Things na kojem već rade, ali će biti „1.000% drukčija“ od originala.

     Četvrta sezona serije je srušila rekorde gledanosti u prvom vikendu emitiranja, a hoće li posljednja, peta sezona uspjeti nadmašiti taj rekord, morat ćemo pričekati do još nepotvrđenog datuma izlaska. David Harbour, koji glumi šefa policije Jima Hoppera, natuknuo je kako bi nova sezona najvjerojatnije trebala biti emitirana 2024. godine, ali službene objave o datumu – još nema.

     O autoru

     O autoru