Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.
Ono o čemu je kao Ken u filmu Barbie samo sanjao, u akcijskoj komediji Kaskader (The Fall Guy) će ostvariti. Naime, naslovnog junaka, mačo kaskadera, u filmu redatelja Davida Leitcha glumi Ryan Gosling, a glavnu žensku ulogu tumači Emily Blunt koju smo proteklog ljeta gledali u glavnom rivalu Barbie, Oppenheimeru.

Synopsis: Dakle, Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.

I ostatak glumačke ekipe čine dobro poznati glumci poput Stephanie Hsu kojoj je dvostruka uloga u filmu Sve u isto vrijeme (Everything Everywhere All Once, 2022.) donijela nominaciju za najbolju sporednu glumicu, Hannah Waddingham, dobitnice Emmyja za ulogu u seriji Ted Lasso (2020.-2023.), Winstona Dukea (franšiza Black Panther) te Terese Palmer koju pamtimo iz horora Kad se svijetla ugase (Lights Out, 2016.).

A što reći o redatelju Davidu Leitchu? Bivši kaskader koji se dokazao kao redatelj niza akcija i trilera nesumnjivo je još jedan adut novog Universalovog filma. Podsjetimo, Leitch je, uz Chada Stahelskog, režirao Johna Wicka (2014.) s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi, Atomske plavuše (2017.) s Charlize Theron, Deadpoola 2 (2018.) s Ryanom Reynoldsom, Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, 2019.) s Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom te Brzinu metka (Bullet Train, 2022.) s Bradom Pittom.

Scenarij je napisao Drew Pearce koji je Leitchom surađivao i u filmu Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw, a producenti su David Leitch, Ryan Gosling, Kelly McCormick i Guymon Casady. Kaskader snimljen je prema istoimenoj seriji iz ’80-ih godina prošlog stoljeća koju je kreirao Glen A. Larson.@pacadiiii

Koji žanr ti najvise volis gledati? Film Kaskader možete pogledati u kinima od 25.4. 😊

♬ original sound – pacadiiii
@pacadiiii

Odvedi i ti svoju ekipu na druženje u kino 😊 Film Kaskader (moje velike preporuke) možete pogledati od 25.4 u svim kinima

♬ Night town, city, moody, cool(1381840) – zomap
@v.vjeveric

Ovog mjeseca izdvajamo film KASKADER koji je dostupan u svim kinima!🥳 #fyp #movie

♬ original sound – Vedran Vjeveric
@mateoelezz

jos jedan film odgledan – ovaj put akcijska komedija, iako vise akcija nego komedija – Kaskader, imate ga u kinimaaa

♬ original sound – Mateo Elez

Povezani članci

Ryan Gosling: “Zbog ‘Kaskadera’ sam skočio s 12. kata”

Ryan Gosling ima “filmsku” biografiju, brojne njegove uloge u različitim filmovima uvelike otkrivaju kakav je zapravo “pravi” Ryan.

Kino program - Od danas u kinima 25.04.2024. Kaskader

Od danas u kinima: ‘Kaskader’, ‘Ubojita sjećanja’, ‘Bezgrešna’…

Ako ste raspoloženi za dobru filmsku zabavu ovog vikenda, onda ne tražite dalje. Ovdje na jednom mjestu saznajte koje novotarije stižu ovog četvrtka u kino.

Kaskader je najbolja akcijka komedija posljednjih nekoliko godina

‘Kaskader’: Barbenheimer u službi promocije novog projekta Kitty i Kena

Kao domaćin Saturday Night Livea, Ryan Gosling promovirao je ‘Kaskadera’ u kojem glumi s Emily Blunt. Naravno, bilo je riječi i o ‘Barbie’ i ‘Oppenheimeru’.

Emily Blunt: ‘Kaskadera’ svakako treba pogledati u kinu

Emily Blut otkriva zašto je uživala snimajući’Kaskader’, kakav je kolega “Ken”, Ryan Gosling, a kakav novi James Bond, Aaron Tylor-Johnson.

Redatelj ‘Kaskadera’ nada se franšizi nalik na ‘Smrtonosno oružje’  

David Leitch priželjkuje barem četiri filma u franšizi ‘Kaskader’. Priču želi nastaviti s istim glumcima i suprugom kao producenticom.

  Posjetite nas na Youtubeu


Ostale KinoMood premijere