Prijave za KinoMood meet up na premijeri filma “Oppenheimer”? su završene. Najbrži čitatelji su mogli pogledati film u društvu omiljenog kreatora. Svima ostalima želimo više sreće drugi put.Povezani članci

Emily Blunt snimanja zamijenila obiteljskim životom i druženjem s prijateljem iz ‘Oppenheimera’

Britanska glumica otkriva zašto je uzela godinu dana pauze od snimanja filmova te kako provodi vrijeme i s kojim kolegom iz Oppenheimera njeguje prijateljske i dobrosusjedske odnose.

Cillian Murphy kao J. Robert Oppenheimer

Tko je doista bio J. Robert Oppenheimer? Doznajte na FER-u

Povodom dolaska filma Oppenheimer u kina, Institut za promociju znanosti održat će na FER-u dva predavanja – jedno o filmskom svijetu Christophera Nolana, a drugo o životu i djelu čuvenog fizičara Oppenheimera.

Oppenheimer

Oduševljene reakcije nakon premijere ‘Oppenheimera’: Pogledajte kako je bilo u Parizu

Čekanju je kraj! Oppenheimer, jedan od najvećih ovogodišnjih holivudskih spektakala, premijerno je prikazan u Parizu, gdje je redatelj Christopher Nolan dočekan s ovacijama.

Robert Pattinson glavni je ‘krivac’ za ‘Oppenheimera’, a Nolan otkriva zašto ga nema u filmu

Novog filma Christophera Nolana možda ne bi bilo da nije bilo zvijezde iz njegovog filma Tenet te prošlogodišnjeg Batmana. Nakon

Oppenheimer

‘Oppenheimer’: Christopher Nolan ovog srpnja donosi eksplozivni povijesni ep na velika platna

Christopher Nolan donosi spektakularnu biografsku priču o čovjeku koji je stvorio atomsku bombu i promijenio tijek povijesti.

Nolan: Oppenheimer je poput horor filma

Christopher Nolan: ‘Oppenheimer’ je poput horor filma

Redatelj Christopher Nolan otkrio je kako su rane projekcije ‘Oppenheimera’ pojedine članove publike učinile psihički utučenim, dok su ga neki nazvali horor filmom.

Oppenheimer

“Ti si čovjek koji im je dao moć da unište svijet” – novi pogled na spektakl ‘Oppenheimer’

Dva mjeseca prije dolaska u kina, objavljen je novi trailer za spektakl “Oppenheimer”. Najava otkriva dosta toga o filmu Christophera Nolana, pa i da ćemo u njemu vidjeti još jednog slavnog fizičara.

Cillian Murphy je očajnički želio glavnu ulogu u Nolanovom filmu

‘Oppenheimer’: Cillian Murphy je očajnički želio glavnu ulogu u filmu Christophera Nolana

Nakon mnogo epizodnih uloga u filmovima Christophera Nolana, Cillian Murphy je očajnički želio glavnu ulogu u njegovom filmu.

  Posjetite nas na Youtubeu


Ostale KinoMood premijere