Bila je to veličanstvena avantura!
Dobro smo se zabavili na hrvatskoj premijeri „Super Mario Bros. Filma“. Zahvaljujemo svima koji su došli, a kako je bilo pogledajte u kratkom filmu i fotogaleriji.

Povezani članci

Michael Jelenic

Iza crtića ‘Super Mario Bros. Film’ stoji – američki Hrvat

“Ponosan sam na svoje hrvatske korijene”, govori Michael Jelenic, koji je s Aaronom Horvathom režirao film o Super Mariju. Američki analitičari predviđaju da bi film mogao zaraditi više od milijardu dolara u kinima.

Super Mario Bros. Film - od 06.04. u kinima

‘Super Mario Bros. Film’: Čekanju je kraj, Super Mario dolazi na velike ekrane

Nakon gotovo 40 godina od izlaska originalne video igre koja je zaludjela svijet, najpoznatiji vodoinstalater na svijetu napokon dolazi u kina ovog travnja u spektakularnoj animiranoj avanturi.

Što se gleda u Poljskoj? Na vrhu je ‘Nestašna Zubić vila’, a traženi su i domaći filmovi

Poljska je od začetaka kinematografije uvijek bila inovativna. I danas snimaju sjajne filmove, a njihovo je kinotržište značajno za cijelu Europu. Proteklog je vikenda poljskim kinoblagajnama zavladao simpatičan crtić, ali gledaju se i brojni lokalni filmovi.

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Finalni trailer za ‘Super Mario Bros. Film’: Ako već ne znate, saznajte gdje vam je najbliže kino

Da travanj ne može doći dovoljno brzo, to je jedna od stvari na koju ćete pomisliti kad pogledate finalni trailer za najiščekivaniji animirani film godine.

Redatelji otkrivaju kako je Super Mario uspješno prešao iz igre u film

Michael Jelenic i Aaron Horvath iza sebe imaju već uspješnu američku animiranu televizijsku seriju Teen Titans Go!, a uskoro u kina dolazi njihova verzija avanture simpatičnog brkatog vodoinstalatera.

Trebate vodoinstalatera? Nazovite Super Mario Bros.!

929-55-MARIO službeni je broj telefona simpatičnih vodoinstalatera Marija i Luigija iz Brooklyna. Na žalost, ne dolaze popravljati cijevi u Zagrebu ili Splitu, ali tako promoviraju nadolazeći crtić Super Mario Bros. Film.

Super Bowl traileri

Najbolji filmski traileri sa Super Bowla

Pogledajte kako su se predstavili ‘Creed 3’, ‘Super Mario Bros. Film’, ‘Brzi i žestoki 10’, ‘Čuvari galaksije 3’, ‘Flash’, ‘Indiana Jones i artefakt sudbine’ i ‘Transformeri: Uspon zvijeri’

Iskra Jirsak: “Ne posuđujem glas pricezama, nego kulericama”

U novom animiranom hitu Mačak u čizmama: Posljednja želja odvažni Mačak dobiva pomoć – još odvažniju Kitty Meku Šapu. Slatkoj maci glas je posudila glumica Iskra Jirsak koja u razgovoru otkriva kako je uživala u sinkronizaciji ovog za djecu vrlo važnog filma.

Super Mario, Transformers, Indiana Jones, Guardians of the Galaxy

Prvi traileri za Super Mario Bros. Film, Transformeri: Ustanak zvijeri, Indiana Jones 5 i Čuvari galaksije 3

Ulazak u posljednji mjesec ove godine nam je pružio uvid i prvi pogled na najočekivanije filmske naslove 2023. i to u gotovo istom danu.

Super Mario Bros. Film: Otkriven interijer dvorca Peaches

Večeras u 23 sata vidjet ćemo drugi trailer vezan uz nadolazeći film Super Mario Bros. Tada ćemo vjerojatno doznati još neke detalje o samoj priči i likovima. Međutim, nešto je od toga već otkriveno jer su naime, izašli posteri za film, koji okrivaju jedan važan detalj.

Super Mario Bros.

Super Mario Bros. Film: Napokon je izašao teaser trailer i ne možemo biti sretniji

Napokon smo dočekali i prvi teaser trailer za dugoiščekivani Illuminationov animirani Super Mario Bros. Film koji odiše nostalgijom Nakon što

  Posjetite nas na Youtubeu