Upoznajte pačju obitelj Mallard koja živi mirnim životom u jednom ribnjaku u Novoj Engleskoj! Dok je tata Mack zadovoljan takvim načinom života, mama Pam otvorena je za avanture i želi svojoj djeci – sinu tinejdžeru Daxu i kćerkici Gwen – pokazati svijet. Njezina težnja posebno dolazi do izražaja nakon što obitelj pataka selica sleti na njihovo jezerce i podijeli s njima uzbudljivim pričama. Nakon toga pak napokon nagovori Macka da krenu na obiteljsko putovanje, preko New Yorka, do tropske Jamajke.
Dakako, njihovi dobro zamišljeni planovi brzo se izjalove te oni stječu nova iskustva, šire svoje vidike, upoznaju nove prijatelje i pritom uče o jedno o drugome (i sebi samima) više nego što su uopće mogli zamisliti.@pacadiiii

Jako mi je drago da sam mogla biti dio ove prekrasne price🥰 a vas pozivam da odete pogledati film Patke Selice u kino jer necete pozaliti 😂

♬ original sound – pacadiiii
@seadhr

Tipično 😂 A ja vam preporučujem da i vi pogledate film Patke Selice 🦆 nasmijati će vas do suza 😂 #fyp #foryou #balkan #mama #kino

♬ original sound – seadhr
https://www.tiktok.com/@mirsad.kadic/video/7310656053526465824

https://www.tiktok.com/@mateoelezz/video/7308341767164759329
Illumination vas poziva da poletite u uzbuđenje nepoznatog sa smiješnim, pernatim obiteljskim odmorom kao nijednom do sada u novoj originalnoj komediji prepunoj akcije, Migracija.
https://www.tiktok.com/@tibor.png/video/7311024980647628065

Povezani članci

Kino program - Od danas u kinima 07.12.2023.

Od danas u kinima: ‘Patke selice’, ‘Wonka’, ‘Sveta obitelj’…

Prosinac nam donosi pregršt novih i dugo iščekivanih filmova, a koje od njih možete pogledati od ovog četvrtka – provjerite ovdje.

Hrvatska premijera crtića “Patke selice” razveselila brojnu djecu

Novi hit animacijskog studija Illumination, veseli crtić Patke selice, prati obitelj pataka na putu u južnije, toplije krajeve.

Patke selice slijeću u kina ovog prosinca

‘Patke selice’: Ove zime Illumination sve vodi na pravu ljetnu avanturu

‘Patke selice’ će osim urnebesne zabave svima pokazati što znači izaći iz svoje sigurne zone i iskusiti pravu pustolovinu u nepoznatom.

Nakon gotovo 30 godina, Danny DeVito i Mara Wilson izvode ‘Matildu’

Danny DeVito i Mara Wilson planiraju ‘Matildu’ izvesti uživo s orkestrom. U tome ih je omeo SAG-AFTRA štrajk, no nadaju se da će ideju uskoro realizirati.

‘Patke selice’: Divlje patke za Božić donose toplu obiteljsku priču

Unatoč već poznatom konceptu obitelji koja se odlučuje istražiti svijet, nema sumnje da će ovaj CGI film oduševiti toplom pričom, humorom i, dakako, vizualnim efektima.

  Posjetite nas na Youtubeu


Ostale KinoMood premijere