Niste bili dovoljno brzi i žestoki!
Prijave za premijeru filma i meet up s kreatorima su završene. Najbrži će biti obaviješteni kada i gdje mogu doći pogledati akcijski hit “Brzi i žestoki 10”. Svima ostalima želimo više sreće u budućim aktivnostima kinomooda.

Povezani članci

Brzi i žestoki 10 - auti

‘Brzi i žestoki 10’: Koje jurilice ćemo vidjeti u novom nastavku

Osim likova franšize ‘Brzi i žestoki’, auti su istinski temelj svih nastavaka otkako je prvi film izašao 2001. godine, a u najnovijem poglavlju sage auti isto tako vode glavnu riječ.

Brzi i žestoki 10: Posljednja vožnja počinje

‘Brzi i žestoki 10’: Početak kraja jedne od najpoznatijih akcijskih franšiza počinje ovog svibnja

Posljednja etapa adrenalinski nabijene utrke koja je počela 2001. godine približava se svom kraju, a sve to dok se sjene iz prošlosti nadvijaju nad životima Doma i njegove obitelji.

Brzi i zestoki 10

„Igra je gotova, Dom. Izgubio si“ – nova najava za film ‘Brzi i žestoki 10’

Kao što se i očekivalo, novi trailer za akcijski spektakl Brzi i žestoki 10 pun je eksplozija i jurnjave po cijelom svijetu. Između ostaloga otkriva se kako će zlikovac Dante pokušati uništiti – Vatikan.

Brzi i žestoki 10 - Jason Momoa je najbolji negativca prema Michelle Rodriguez

‘Brzi i žestoki 10’: Michelle Rodriguez smatra Jasona Momou najboljim muškim zlikovcem franšize

Zvijezda eksplozivnog serijala ‘Brzi i žestoki’ Michelle Rodriguez govori kako je Dante Reyes kojeg glumi Jason Momoa najbolji muški zlikovac serijala.

Obitelj je na okupu! Pogledajte kako je bilo na promociji spektakla ‘Brzi i žestoki 10’

Prva najava za akcijski film Brzi i žestoki 10 spektakularno je predstavljena u Los Angelesu. Novi nastavak akcijske sage promovirala

Eksplozivni prvi trailer za spektakl ‘Brzi i žestoki 10’

Vin Diesel opet predvodi zvjezdanu glumačku ekipu u filmu o pravdi, automobilima i obitelji. U najavi za film ‘Brzi i žestoki 10’ može se vidjeti kako će njegov junak Dom Toretto naići na dosad najopasnijeg protivnika.

  Posjetite nas na Youtubeu


Ostale KinoMood premijere