„Igra je gotova, Dom. Izgubio si“ – nova najava za film ‘Brzi i žestoki 10’

Kao što se i očekivalo, novi trailer za akcijski spektakl Brzi i žestoki 10 pun je eksplozija i jurnjave po cijelom svijetu. Između ostaloga otkriva se kako će zlikovac Dante pokušati uništiti – Vatikan.

Ako je suditi po danas objavljenom traileru za akcijski film Brzi i žestoki 10, Dom Toretto našao se u dosad najizazovnijoj situaciji. Film redatelja Louisa Leterriera obećaje puno jurnjave i eksplozija, a to je ono što obožavatelji i priželjjkuju.

Kao što to u promotivnim materijalima ističu, tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (glumi ga Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom voli, zauvijek.

Osvetnik Dante

Kao što se vidi iz najave, ta je zlokobna prijetnja Dante, sin brazilskog dilera Hernana Reyesa, kojeg su Don i njegovi prijatelji ubili u petom nastavku serijala. Tumači ga havajski glumac Jason Momoa. Koliko je opak Dante može se vidjeti i iz trailera, gdje sa smiješkom na licu odluči razoriti – Vatikan.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Sukob Doma i Dantea pretvorit će se u jurnjavu po cijeloj Zemlji. Od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Primjereno za film koji je postao svjetski fenomen.

     Naime, od kada je u kina 2001. došao akcijski film Brzi i žestoki, serijal je sveukupno obožavateljima ponudio deset filmova, devet u originalnom priči i jedan spin-off, koji su zaradili više od 6.6 milijardi dolara. Ujedno su kroz priču prošli brojni hollywoodski glumci, koji su, više-manje, postali „obitelj“, kako ih zove Vin Diesel.

     Glumačke zvijezde

     Tako je i film Brzi i žestoki 10 krcat hollywoodskim zvijezdama. Svojim likovima vraćaju se Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena i Scott Eastwood te oskarovke Helen Mirren i Charlize Theron. Kao da to nije dovoljno, glumačkoj ekipi u novom filmu pridružuju se Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior i Rita Moreno.

     Brzi i žestoki 10 u hrvatska kina dolazi 18. svibnja, a svi koji su nestrpljivi mogu svoju kartu kupiti u pretprodaji već od 21. travnja.

     O autoru

     O autoru