Stephen Kingov ‘The Boogeyman’ prelazi sa streaminga u kino dvorane

Adaptacija Stephena Kingove kratke priče ‘The Boogeyman’, koja je snimljena za Hulu streaming servis, ipak će biti prikazana u kinima.

Budući da adaptacija originalne kratke horor priče Stephena Kinga dolazi u kino na veliko platno, publika neće morati provjeravati ispod kreveta dok gleda The Boogeyman iz komfora svog doma.

O čemu se tu radi?

Film je režirao Rob Savage, koji je snimio Dashcam (2021.) i jedan od najhvaljenijih horora u zadnjih nekoliko godina Gost (Host, 2020.). The Boogeyman prati 16-godišnjakinju i njezinu mlađu sestru, koje se još uvijek muče zbog smrti svoje majke, dok su na meti nadnaravnog stvorenja, nakon što njihov otac psiholog u njihovoj kući ima susret s očajnim pacijentom.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Prelazak sa streaminga u kina

     Kako prenosi The Hollywood Reporter, The Boogeyman koji je snimljen za streaming servis, postigao je toliko dobar rezultat na nedavnim testnim prikazivanjima da će ipak zaobići streaming i biti prikazan u kinima ovog lipnja.

     Od omiljene horor franšize Zla smrt (The Evil Dead, 1981.) Sama Raimija, novi nastavak imena Evil Dead Rise snimljen je za prikazivanje putem HBO Max streaming servisa, ali kada je dobio visoke ocjene na testnom prikazivanju, donesena je odluka da se umjesto toga film prikaže u kinima. Sada se ista stvar dogodila adaptaciji Stephena Kinga The Boogeyman.

     Evil Dead Rise
     Evil Dead Rise © Warner Bros.

     Prošlogodišnji film Smiješak (Smile, 2022.) bio je još jedan film koji je od streaming servisa došao do kino prikazivanja zbog pozitivnih reakcija na testna prikazivanja. Taj se potez definitivno isplatio za Smiješak, koji je na kraju zaradio preko 200 milijuna dolara od globalne distribucije na budžetu od 17 milijuna.

     Scenaristi i glumci

     Prema predlošku kratke priče Stephena Kinga scenarij za The Boogeyman su napisali Scott Beck i Bryan Woods (Mjesto tišine,2018.) s Mark Heymanom (Crni labud, 2010.). King je rekao da je rad koji su ti pisci uložili u scenarij rezultirao ‘sjajnim scenarijem’. Kingu se sviđa unatoč činjenici da se dosta razlikuje od izvornog materijala koji je sa stranica Kingove zbirke kratkih priča Noćna smjena (Night Shift, 1978.).

     Montreal, Canada - October 23, 2019: A hand holding a Stephen King book Night Shift. Stephen King is an American famous author of supernatural fiction, horror and fantasy novels.
     Stephen King: Night Shift © Deposit Photos/dennizn

     U filmu glume Chris Messina (Argo, 2012.), Sophie Thatcher (Yellowjackets, 2021.), Marin Ireland (The Umbrella Academy, 2019.), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi, 2022.), Madison Hu (Putnici, 2021.) i David Dastmalchian (Odred otpisanih: Nova misija, 2021.).

     O autoru

     O autoru