Za Lindu Hamilton serija ‘Stranger Things’ je upropaštena jer glumi u njoj

Otkad se prošle godine pridružila glumačkoj postavi za posljednju sezonu ‘Stranger Things’, Linda Hamilton ne može seriju više gledati istim očima.

Jedna od najpoznatijih filmskih heroina 80-ih i 90-ih, Linda Hamilton, prošle godine se pridružila ekipi Stranger Things (2016.) gdje će glumiti u posljednjoj sezoni serije. Ali ako se nju pita, to je dvosjekli mač. Plaća je sigurno dobra, ali kao fan serije koji ju redovno prati – ona je za nju upropaštena.

‘Uništilo mi je seriju’

Tijekom razgovora za Us Weekly, Linda ‘Sarah Connor’ Hamilton podijelila je kako će njeno sudjelovanje u seriji njoj samoj onemogućiti uživanje u istoj kao svima ostalima. Jer i sama je veliki fan Stranger Thingsa.

Gledala sam svaku sezonu s uživanjem. Jednostavno ju volim… Kad nešto uistinu prihvatite, ne vidite sebe u tome. Mislim da mi je to na neki način uništilo seriju. Nikada ne gledam [projekt], nakon što sudjelujem u nečemu… Jednostavno bi me potpuno izbacilo iz te stvarnosti da vidim sebe tamo. Dakle, neću gledati [sezonu 5].

Posljednja sezona se drži u velikoj tajnosti

Glumica se pridružila ekipi serije Stranger Things u lipnju 2023., a peta i posljednja sezona serije je počela sa snimanjem početkom siječnja ove godine. Kao i uvijek, o radnji i u kojem smjeru će se serija odvijati ne zna se ništa, a isto vrijedi i za Lindu Hamilton.

Bila sam na Zoomu s [kreatorima] Rossom i Mattom Dufferom i objasnili su mi mog lika, ali ne i priču. Jer moraju biti jako oprezni sa svojom pričom. Tako da još uvijek ne znam kako sve završava… I potrebno je mnogo discipline da se ne zna u kojem smjeru to ide. Ali to je iz razloga da se zaštiti od svih ljudi koji žele znati.”

Trebaju li glavni likovi napokon početi umirati?

Jedan od glavnih glumaca, Gaten Matarazzo, koji je u ulozi Dustina ima ideju u kojem smjeru bi serija mogla krenuti i time ju učiniti još boljom.

Možda zvuči užasno, ali trebali bismo ubiti više ljudi… Serija bi bila puno bolja da su ulozi puno veći – da u svakom trenutku bilo tko od klinaca može odapeti. Imam osjećaj da smo svi previše sigurni.”

S Matarazzom bi se vjerojatno mnogi i složili. No hoće li ga poslušati i kreatori Ross i Matt Duffer, najvjerojatnije će se saznati početkom 2025. godine jer trenutno se špekulira da bi serija tada mogla izaći.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru