Talijanska diva priključuje se glumačkoj ekipi ‘Bubimira 2’

Michael Keaton, Winona Ryder i Catherine O’Hara reprizirat će svoje uloge iz originalnog filma, a u priču o otkačenom duhu Bubimiru prvi se put uključuju Jenna Ortega, Justin Theroux, Willem Dafoe te – Monica Bellucci.

Redatelj Tim Burton režirat će nastavak popularne horor komedije Bubimir (Beetlejuice) iz 1988. godine koja će okupiti dobar dio originalne glumačke postave, ali i neka nova, također zvučna imena. Već smo pisali da će se u nastavku priče o ekscentričnom duhu Bubimiru zvijezda “mračne” serije Wednesday Jenna Ortega pridružiti Michaelu Keatonu, Winoni Ryder i Catherini O’Hara koji su glumili i u originalnom filmu. Kao novo glumačko pojačanje najavljen je i Justin Theroux te Willem Dafoe, a sve su glasnija nagađanja da će im se pridružiti i Monica Bellucci.

Talijansku divu trenutačno imamo prilike gledati u seriji Mafija Mama (Mafia Mamma, 2023.), a iako je sadržaj nastavka Bubimira obavijen velom tajne, poznato je da bi Bellucci trebala glumiti Bubimirovu suprugu. U ulozi Bubimira opet će se pojaviti Michael Keaton, u ulozi (odrasle) Lydije Deetz opet ćemo gledati Winonu Ryder, ujedno i majku lika koji tumači Jenna Ortega, a Catherine O’Hara ponovit će ulogu Delije Deetz.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Još uvijek nije poznato koje likove će tumačiti Theroux i Dafoe, no zato je poznat datum premijere filma. Naime, Warner Bros. obznanio je da dugoočekivani nastavak na velika platna stiže 6. rujna sljedeće godine, u termin Marvelovog filma Blade čija je predprodukcija prekinuta zbog štrajka scenarista. Između ostalih, u produkciju Bubimira 2 uključen je i Plan B, tvrtka Brada Pitta, a scenaristi Netflixove serije Wednesday, Al Gough i Miles Millar, napisali su scenarij za nastavak hit filma.

     Monica Bellucci svjetsku je slavu postigla ulogama u talijanskim i francuskim filmovima poput Malène (2000.) ili Vučjeg bradstva (Brotherhood of the Wolf, 2001.). U Americi se pak pojavila u nizu filmova – od Matrixa (The Matrix Reloaded, 2003.; The Matrix Revolutions, 2003. i The Matrix Resurrection, 2021.) preko Pasije (The Passion of the Christ, 2004.) do Jamesa Bonda: Spectre (2015.).

     O autoru

     O autoru