Krađa rekvizita ometa snimanje ‘Bubimira 2’

Policija je izvijestila da je ukradena velika Bubimirova statua te da se nije pojavila ni nakon što su tri puta izrekli njegovo ime.

Snimanje dugoočekivanog nastavka fantastične horor komedije Tima Burtona o duhovima koji iz kuće pokušavaju izbaciti antipatične žive ljude, naišlo je na neočekivanje probleme. Naime, sa seta filma Bubimir 2 (Beetlejuice 2) ukradeni su rekviziti.

Kako navodi ComicBook.com, vermontska je policija izvijestila da je ukradena velika statua u vrijednosti od 150 funti, ali i rasvjetni stup s ukrasnom bundevom. Iako su ozbiljno prionuli potrazi za kradljivcima, policija nije propustila priliku našaliti se te su na Twitteru objavili da su “pokušali izgovoriti ime ukradene statue tri puta, ali nije se vratila!” te su nakon toga dodali i broj telefona na koji se mogu javiti svi koji imaju bilo kakve informacija o ukradenim rekvizitima.

Staro-nova glumačka postava

Podsjetimo, riječ je o snimanju nastavka popularnog filma iz 1988. u kojem Alec Baldwin i Geena Davis tumače bračni par Adama i Barbaru Maitland, duhove u svojoj lijepoj kući na farmi u Novoj Engleskoj, dok Jeffrey Jones i Catherine O’Hara tumače as Charlesa i Deliju Deetz koji se sa svojom kćerkom Lydijom Deetz (Winona Ryder) kupuju njihovu kući i namjeravaju je u potpunosti preurediti. Maitlandovima se to nimalo ne sviđa te su odlučni u tome da Deetzove istjeraju iz kuće te koriste sve načine, dostupne duhovima, da to i učine. Pomoć zatraže i od duha Betelgeusea (Bubimira kojega glumi Michael Keaton), specijalista za istjerivanje živih ljudi, no on se pokaže još većom napasti od Deetzovih…

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Kad je posao zabava

     Premijera Bubimira 2 najavljena je za 6. rujna 2024. godine, a osim redatelja Tima Burtona te glumaca Michaela Keatona, Winone Ryder i Catherine O’Hara koji će reprizirati svoje likove iz originalnog filma, u glumačku ekipu nastavka popularne komedije upotpunit će Jenna Ortega (koja je glumiti Lydijina kći), Monica Bellucci (kao Bubimirova žena) te Willem Dafoe i Justin Theroux.

     Skladatelj Danny Elfman također će raditi i u nastavku filma te se raduje ponovno radu s Burtonom s kojim je radio i u seriji Wednesday (2022.).

     Oduševljenje nastavkom Bubimira nije krio ni Michael Keaton. “Bubimir je je… najzabavnije što možete raditi! I znate što?  Radimo točno onako kao što smo radili prvi film.”, rekao je Keaton.

     O autoru

     O autoru