Michelle Yeoh u obiteljskoj priči ‘začinjenoj’ smrtonosnim borbama

Jedinu Azijatkinju s osvojenim Oscarom gledat ćemo u seriji The Brothers Sun koja razotkriva njezin dvostruki život.

Ovu je godinu započela ispisivanjem povijesti, a nastavila brojnim snimanjima. Ona je 61-godišnja malezijska glumica, prva Azijatkinja koja je osvojila Oscara i to zahvaljujući ulozi u filmu Sve u isto vrijeme (Everything Everywhere All at Once, 2022.). Dakako, riječ je o Michelle Yeoh koju ćemo s prvim danima sljedeće godine imati prilike gledati seriji The Brothers Sun. Riječ je o crnoj akcijskoj komediji koja će biti prikazana na Netflixu, a koja prati obitelj koja živi na suprotnim krajevima svijeta. Treba svakako napomenuti da je njihova razdvojenost posljedica upletenosti u kriminal.

Dvostruki život

Tako  u Tajvanu živi Charles Sun (Justin Chien), najstariji sin i ubojica koji radi zajedno sa svojim ocem. No, kad mu ubiju oca, Charles se seli u Los Angeles kako bi zaštitio majku Eileen (Michelle Yeoh) i mlađeg brata Brucea (Sam Song Li). I dok je Eileen dobro upoznata s obiteljskim poslom (pa čak ima i nekoliko vlastitih tajni), Bruce nema pojma da su njegovi voljeni dio zločinačke organizacije koja je postala meta dobro uvježbanih i iskusnih ubojica…

Već iz teasera jasno je da ćemo iznova imati priliku vidjeti Yeoh u odlično koreografiranim tučnjavama zahvaljujući kojima će vrlo brzo postati jasno da je upravo ona najsmrtonosniji član obitelji Sun.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Osim u već spomenutom filmu Sve u isto vrijeme, Yeoh smo imali prilike gledati i u filmovima Tigar i zmaj (Crouching Tiger, Hidden, 2000.), Suludo bogati Azijci (Crazy Rich Asians, 2018.) te ovogodišnjim Transformers: uspon zvijeri i A Haunting in Venice (2023.).

     Glumačka ekipa

     Što se pak njezinih sinova iz televizijske serije tiče, Justin Chien nedavno je glumio u romantičnom filmu Sun Moon (2023.), dok je Song Li poznat po ulozi u tv seriji Nikad nisam… (Never Have I Ever, 2020.–2023.). Ostatak glumačke ekipe čine Jon Xue Zhang (Vijećnici/Eternals, 2021.), Alice Hewkin (Sve što biste trebali znati o seksu/Sex Education, 2011.), Madison Hu (Bizaardvark, 2016.), Highdee Kuan (Fear the Night, 2023.), Joon Lee (Tihi rat: podmorske bitke/The Silent Sea, 2013.) te komičarka Jenny Yang.

     Seriju su kreirali Brad Falchuk i Byron Wu,  a redatelj je Kevin Tancharoen. Falchuk je pozbat po suradnji s Ryanom Murphyjem na tv serijama Glee (2009.-2015.), Američka horor priča (American Horror Story, 2011.-danas) te Pose (2018.-2021.).

     O autoru

     O autoru