Nakon ‘Združene braće’ i ‘Pacifika’, Spielberg i Hanks donose – ‘Masters of the Air’

U prvim prikazima serije Masters of the Air, imamo priliku vidjeti Austina Butlera, glumca koji je postao poznat po ulozi Elvisa, kako se pojavljuje kao bojnik Gale Cleven dok leti prema najvećem sukobu u povijesti.

Serija Združena braća započela trilogiju miniserija o stvarnim događajima Drugog svjetskog rata, koje su producirali Tom Hanks, Gary Goetzman i Steven Spielberg. Emitirana je 2001. godine, a druga miniserija iz trilogije, pod nazivom Pacifik, pred gledatelje je došla 2010. godine.

Treći dio ove sage, Masters of the Air, premijerno će biti prikazan na Apple TV+ 26. siječnja 2024. godine. Premijera će se sastojati od dvije epizode, s planom emitiranja svake nove epizode svakog sljedećeg petka, počevši od 15. ožujka 2024. godine. Serija se sastoji od deset epizoda s ukupnim troškom produkcije od preko 200 milijuna američkih dolara.

Za razliku od Pacifika i Združene braće, koje su emitiranena HBO-u, Masters of the air će biti dostupna isključivo na Apple TV+.

Kako su nastale ideje za serije?

Sve tri miniserije su adaptacije knjiga. Band of Brothers temelji se na knjizi istog imena autora Stephena E. Ambrosea i prati postrojbu Easy Company. Pacifik se temeljio na različitim izvorima, uključujući memoare Eugenea B. Sledgea, kako bi prikazao događaje na Pacifičkom bojištu. Masters of the Air je adaptacija istoimene knjige Donalda L. Millera.

Scena iz TV serije ‘Masters of the Air’

Koja je glavna radnja serije Masters of the Air?

U seriji Masters of the Air, prate se sudbine posade bombardera B-17 Flying Fortress. Fokus je stavljen na 100. bombardersku grupu Osme zračne sile američke vojske, poznatu i kao “Bloody Hundredth” zbog iznimne hrabrosti i odanosti njenih članova tijekom zračnih borbi nad Europom. Radnja serije obuhvaća zračne misije tijekom Drugog svjetskog rata, posebice bombardiranje nacističke Njemačke. Osma zračna sila je izvodila napade na strateške ciljeve, kao što su industrijski kompleksi i vojne postrojbe.

Postoji li trailer za Masters of the Air?

Trailer za seriju Masters of the Air još nije dostupan, no Apple TV+ je objavio video pod nazivom Winter 2022 & Beyond | Official Preview, koji nam pruža prvi uvid u nadolazeću seriju. U videu se na trenutak može primijetiti glumac Austin Butler u ulozi bojnika Galea Clevena dok zajedno s ostalim članovima ekipe uzlijeće u nebo uoči najvećeg sukoba u povijesti. Također, objavljene su i neke fotografije iz serije.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Tko čini glumačku postavu u seriji Masters of the Air?

     Kao što je već spomenuto, seriju Masters of the Air predvodi Austin Butler koji već ima nekoliko nadolazećih filmova, među kojima su Dina: Drugi dio redatelja Denisa Villeneuvea i The Bikeriders redatelja Jeffa Nicholsa. Također, u seriji još glume Barry Keoghan, David Shields, Anthony Boyle, Ben Radcliffe, Rafferty Law, Edward Ashley, Elliot Warren, Nate Mann i Darragh Cowley.

     O autoru

     O autoru