U veljači nova dokumentarna serija o Messiju

Nakon serije Messi Meets America emitirane krajem 2023., Apple TV+ najavljuje novu, Messi’s World Cup: The Rise of a Legend.

Gotovo godinu dana nakon osvajanja Svjetskog nogometnog prvenstva, Apple TV+ prikazao je šeterodijelnu dokumentarnu seriju Messi Meets America (2023.) o kapetanu argentinske reprezentacije koji je pariški PSG zamijenio Inter Miamijem.

Ta je dokumentarna serija ponudila uvid u početak njegove američke nogometne avanture te donijela niz iskrenih razgovora s njim, ali i vlasnikom Inter Miamija, Davidom Beckhamom te Massijevim suigračem i iz Barcelone, i iz Miamija, Sergijem Busquetsom.

Sada je pak isti streaming servis najavio novu dokumentarnu seriju, Messi’s World Cup: The Rise of a Legend, koja sumira velike uspjehe Lionela Messija.

Serija se sastoji od četiri dijela, a producenti su Tim Pastore, Patrick Milling Smith, Brian Carmody i Matt Renner iz SMUGGLER Entertainmenta, zajedno s Jennom Millman i Juanom Camilom Cruzom.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Kako stoji u Appleovom najavi, serija donosi zanimljivu priču o, po mnogima, najboljem živućem sportašu na svijetu, njegovim vjernim navijačima u Argentini i svim ostalim navijačima koji su putovali svijetom i svjedočili velikoj pobjedi Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. godine. Osim toga, serija sadrži i do sada najosobnije intervjue s Messijem te razgovore s njegovim suigračima, trenerima, navijačima i komentatorima koji svjedoče  nevjerojatnom Messijevom utjecaju na argentinski i američki sport, ali i globalno.

     Dokumentarna serija snimljena je u Parizu, Kataru i Argentini te prati pet Messijevih nastupa na svjetskim nogometnim prvenstvima koji su ovjenčani pobjedom u Katru.

     Dakako, serija će podsjetiti na njegovu prvu utakmicu s argentinskom nogometnom reprezentacijom, njegov crveni karton u prvoj minuti, prijevremeno umirovljenje 2016., povratak kako bi ispunio san svih Argentinaca te bio proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva. Bit će riječi i svemu onome što je bilo između tih lijepih trenutaka, a bilo je puno pritiska, očekivanja, a onda i nesigurnosti.  

     Dokumentarna serija Messi’s World Cup: The Rise of a Legend na Apple TV+ počinje s emitiranjem 21. veljače 2024.

     O autoru

     O autoru