‘Captain America: Brave New World’ mora odraditi dodatna snimanja zbog loših rezultata na testnim projekcijama

Film je dovršen, no ako su glasine istinite – novi nastavak Kapetana Amerike morat će mijenjati postojeći materijal zbog lošeg prijema publike na testnim projekcijama.

Sad kad su štrajkovi u Hollywoodu napokon završili, glumci i svi ostali se mogu vratiti na posao, a Walt Disney Studios je objavio novi kalendar izlaska Marvelovih filmova. Ono što se svima učinilo čudnim je pomicanje Captain America: Brave New World sa srpnja 2024. na veljaču 2025. budući da je film navodno u potpunosti snimljen.

‘Kapetan Amerika 4’ trebao je izaći u svibnju 2024.

Pisac/kritičar/novinar Jeff Sneider te pisac i kritičar John Rocha su za svoj podcast The Hot Mic podijelili detalje o novom Marvelovom filmu gdje Anthony Mackie preuzima štit od Chrisa Evansa kao Kapetan Amerika. Prema Sneideru, Captain America: Brave New World mora proći opsežna dodatna snimanja što bi moglo zabrinuti obožavatelje franšize.

The Falcon and the Winter Soldier
Anthony Mackie kao novi Kapetan Amerika (Foto: Marvel Studios)

Ono što čujemo je da se Kapetan Amerika seli u 2025. Bila je ideja s obzirom na to da je ‘Kapetan Amerika 4’ završen“, govori Sneider pokazujući navodnike prstima, “da bi mogao zauzeti Deadpoolovo mjesto i prebaciti se na svibanj. Izašao bi prije Deadpoola ali to više nije slučaj.”

Evo ekskluzivne stvari! Rečeno mi je da ‘Kapetan Amerika 4’ nije prošao najbolje na testnim projekcijama. Režu se tri sekvence, a planiraju se ponovna snimanja od siječnja do svibnja ili lipnja.”

Zbog loših rezultata na testnim projekcijama, film se pomiče na 2025.

Takva pomicanja datuma zbog promjena u filmovima koji su već snimljeni nisu rijetka, no za ovako velike produkcije vijesti najglasnije odzvanjaju. To ne mora nužno utjecati na kvalitetu konačnog filma nakon novo snimljenog materijala ali već se nakon ovakvih vijesti stvore neka određena loša očekivanja od strane publike. Dok su se neki nadali da će Kapetan Amerika 4 zauzeti datum Deadpoola 3 koji je morao biti pomaknut zbog štrajkova u svibnju 2024., to se ipak neće dogoditi.

Dakle, dovršena je produkcija i mogao je ići ispred ‘Deadpoola 3′”, pojašnjava Rocha. “Ali sada, zbog ovih promjena, on se pomiče dalje. Je li to ono što zapravo želiš reći?” “Da“, potvrdio je Sneider. “U biti, zato dolazi do kašnjenja od godinu dana.”

Naravno, to su za sada glasine, no ovakvo pomicanje datuma ide u prilog tome da su zapravo istinite. Od ostalih Marvelovih filmova Thunderbolts je pomaknut s 20. prosinca 2024. na 25. srpnja 2025., dok je izlazak filma Blade prebačen s 14. veljače 2025. na 7. studenog 2025. Prema zadnjim informacijama, Deadpool 3 će izaći 26. srpnja 2024. umjesto 3. svibnja 2024. Njegov novi datum u srpnju prethodno je držao Captain America: Brave New World, no on je na kraju pomaknut na 14. veljače 2025.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru