‘Deadpool 3’ pomaknut na još neodređeni datum

‘Deadpool 3’ izgubio je svoj datum izlaska u svibnju 2024. zbog štrajkova glumaca koji još traju.

Najbrbljaviji plaćenik će za svoj treći film morati još malo pričekati, a s njime i razočarana publika budući da stižu razočaravajuće vijesti o izlasku filma.

Film neće uspjeti biti dovršen na vrijeme zbog štrajkova

Kako prenosi Deadline, dugoiščekivani nastavak s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama izgubio je svoj datum izlaska u svibnju iduće godine zbog štrajka SAG-AFTRA-e koji je još uvijek u tijeku i nemogućnosti dogovora s velikim filmskim studijima. Navodno, čak i ako štrajk završi u sljedećih nekoliko tjedana, praktički je nemoguće da superherojski nastavak zadrži svoj određeni datum izlaska unatoč ranijim ohrabrenjima Reynoldsa i ekipe.

U ovom trenutku, film je napola dovršen. Drugim riječima, ima još puno posla na filmu prije nego što bi mogao biti spreman za izlazak 3. svibnja 2024. Deadpool 3 je sigurno jedan od prvih filmova velikih studija koji se sada oglasio i morat će biti pomaknut na kasniji, a još neodređeni datum, budući da je mnoštvo filmova koji su se nadali najboljem u sličnoj poziciji kao Marvelov hit.

Deadpool 2
Ryan Reynolds u Deadpool 2 (Foto: Twentieth Century Fox)

Hoće li Kapetan Amerika zauzeti Deadpoolov datum?

Prema izvorima, postoji mala šansa da bi Captain America: Brave New World mogao preuzeti Deadpoolov datum, jer taj film je završio s produkcijom i u “boljem je stanju” po tom pitanju. U tom slučaju, Deadpool 3 bi preuzeo datum novog Kapetana Amerike, 26. srpnja ili neki kasniji u studenom ili prosincu, a koje je Marvel već unaprijed rezervirao za svoje stripovske junake.

Redatelj Deadpoola 3, Shawn Levy, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu izjavio je: “Naš film je sirov, odvažan, veoma pod ‘R’ rejtingom i jako smo se potrudili da ga ne snimamo na zvučnim pozornicama s digitalnim okruženjima… Htjeli smo nešto što se osjeća, prizemljeno, stvarno… Stavili ste Hugha Jackmana u njegovu najikonskiju ulogu uz Ryana Reynoldsa u njegovom najikonskijem liku; ovo je više potomak ‘Ponoćne trke’ i ’48 sati’ i ‘Avioni, vlakovi i automobili’ nego što je potomak ‘Ima li pilota u avionu?’.

Povratak stare i još starije ekipe likova

U ostalim ulogama su Morena Baccarin koja se vraća kao Vanessa, Leslie Uggams kao Blind Al, Karan Soni kao Dopinder, Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Shioli Kutsuna kao Yukio, Stefan Kapičić kao glas Colossusa i Rob Delaney kao Peter.

Emma Corrin bi trebala glumiti zlikovku Cassandru Novu, zlu blizanku Charlesa Xaviera, no to još nije službeno potvrđeno. Jennifer Garner će se vratiti kao Elektra u manjoj ulozi, dok su Bena Afflecka (navodno) viđali na setu iz čega bi se dalo naslutiti da bi i on opet mogao navući svoje kožno, izgledom neudobno odijelo Daredevila iz 2003. godine.

Jesu li ova nagađanja o glumcima istinita ili ne, saznat će se kad film izađe, a s obzirom na to da Deadpool iza sebe ima veliku vojsku obožavatelja bolje je da si studio uzme vremena i napravi dobar i zabavan film. Od Deadpoola 3 se niti ne očekuje ništa manje.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru