Kit Harrington o Jon Snowu i mogućem spin-offu Igre prijestolja

Iako je ‘Igra prijestolja’, jedna od najpopularnijih serija u novije vrijeme završila 2019., obožavatelji i dalje žele vidjeti omiljene likove, a Kit Harrington će im možda i pružiti to.

Kako je dugoočekivana serija Zmajeva kuća (House of the Dragon) iz svijeta kojeg je stvorio George R. R. Martin nedavno završila i čeka se vrijeme izlaska druge sezone, glumac Kit Harrington koji je utjelovio Jona Snowa u Igri prijestolja (Game of Thrones, 2011.) je govorio o spin-offu vezanim za njegovog lika.

Na Game of Thrones konvenciji u Los Angelesu, bio je prisutan Kit Harrington kojeg su, očekivano, obasipali pitanjima o eventualnom nastavku priče Jona Snowa koju su ranije ove godine spomenuli pisac George R. R. Martin i glumica Emilia Clarke, koja je utjelovila lik Daenerys Targaryen.

Kit Harrington - Igra prijestolja
Igra prijestolja © HBO

Kako bi se priča Jon Snowa mogla nastaviti?

Harington se govorio o tome gdje je njegov lik završio na kraju serije Igra prijestolja i kamo bi ga to moglo odvesti u novoj spin-off seriji nazvanoj Snow.

Mislim da se njega pita, smatrao bi da je dobro prošao. Na kraju serije, kada ga vidimo u toj ćeliji, sprema se da mu odrube glavu, a on to i želi. On je gotov. To što ide na Zid je najveći dar, ali i najveće prokletstvo. Mora se vratiti na mjesto sa svom tom poviješću i proživjeti svoj život razmišljajući o tome kako je ubio Dany, i proživjeti svoj život misleći kako mu je Ygritte umrla na rukama, i proživjeti svoj život razmišljajući o tome kako je objesio Ollyja, i proživjeti svoj život razmišljajući o svoj toj traumi, i to je zanimljivo.”

Na kraju se nadovezao: “Tako da mislim da tamo gdje ga ostavimo na kraju serije, uvijek postoji taj osjećaj kao… Mislim da smo htjeli nekakav mali osmijeh kao znak da je sve dobro. On nije dobro.”

Kit Harrington - Igra prijestolja
Kit Harrington kao Jon Snow u Igri prijestolja © HBO

George R. R. Martin i Emilia Clarke o seriji

Autor romana, George R.R. Martin, ranije ove godine je otkrio da je Harington došao na ideju za seriju, “Da, Kit Harrington je bio taj koji je došao s tom idejom. Ne mogu vam reći imena pisaca/glavnih odgovornih jer to još nije odobreno za objavu… ali Kit je i njih doveo, svoj vlastiti tim, i oni su sjajni.”

Prva koja je spomenula da postoji pokretanje serije Snow, bila je Emilia Clarke koja je u intervjuu za BBC pričala o svom iskustvu na seriji i na pitanje da li bi se vratila svom liku Daenerys Targaryen u svojoj spin-off seriji, odgovorila je “Ne. Mislim da sam gotova.

Iako su svi suzdržani po pitanju davanja informacija, obožavateljima serije je itekako drago čuti da bi se priča tužnog, neokrunjenog kralja Jona Snowa mogla nastaviti. Svakako čekamo nastavak.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru