Jennifer Aniston: “Nema više filmskih zvijezda”

“Mrzim društvene mreže”, otkrila je američka glumica Jennifer Aniston u intervju za američki beauty časopis Allure. Hollywoodska zvijezda, proslavljena ulogom u TV seriji Prijatelji, ujedno je oplakivala stari Hollywood te rekla kako više ni filmskih zvijezda ni glamura.

“Jennifer Aniston nema ništa za sakriti”, naslov je intervjua u magazinu Allure u kojem se hollywoodska glumica prilično razgolitila. Kako na fotografijama, tako i s riječima. U opširnom razgovoru 53-godišnja filmska zvijezda, najpoznatija po ulozi Rachel Green u 10 sezona hit sitcoma Prijatelji, progovorila je o svojim strahovima i željama. Ujedno se osvrnula i na današnji Hollywood.

“Nitko nikada neće biti slavan kao ona”

Pomalo se dodvoravajući, novinarka je intervju započela citirajući svoju neimenovanu prijateljicu. Glumici je, naime, pročitala njezinu poruku: “Nitko više neće biti slavan poput nje. Ta vrsta fenomena masovne slave koja tako dugo gori danas je jednostavno neostvariva. Ona je (Jennifer Aniston) poput zvijezde nijemog filma među generacijama Tik Tok seronja.”

Odgovarajući na kompliment, Aniston je rekla: “Opa. Oh, od ovoga sam se naježila. Malo me i guši. Kao da umirem. Nema više filmskih zvijezda. Nema više glamura. Čak su i zabave na dodjeli Oscara bile tako zabavne.”

Njen dolazak na Instagram izazvao je takvu pomamu da se aplikacija srušila

Kad su u pitanju eksponiranje i društvene mreže, glumica je otkrila kako nema najbolje mišljenje o njima.

“Mrzim društvene mreže. Ne snalazim se na njima”, rekla je Jennifer Aniston. 

Glumica se uglavnom klonila društvenih mreža, ali je odlučila otvoriti Instagram u listopadu 2019. godine.  Njen dolazak na Instagram izazvao je takvu pomamu da se aplikacija srušila na kratko vrijeme. Aniston trenutno ima 40,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Iako priznaje da se ne snalazi najbolje na društvenim mrežama, činjenica je da joj na Instagramu ide sasvim dobro. Čak je i fotografija sa snimanja editorijala za Allure dobila – 5 milijuna “lajkova”.

Glumica je ipak u pravu kada kaže da je ovo kraj jedne ere. Dokazuje to i činjenica da je broj u kojem je objavljen njezin intervju ujedno i zadnje tiskano izdanje magazina Allure.

Ne živi na staroj slavi već vrlo produktivno snima nove serije i filmove

Jennifer Aniston gledat ćemo uskoro u trećoj sezoni serije The morning Show na Apple TV+, a s kolegom Adamom Sandlerom glumi i u nastavku filma Slučajni detektivi 2.

O autoru

O autoru