Jennifer Aniston i Adam Sandler žele zajedno glumiti u ‘ozbiljnom filmu’

Zvijezde Slučajnih detektiva čiji je nastavak upravo objavljen na Netflixu, priželjkuju novu filmsku suradnju. Iza njih su tri filma u kojima tumače glavne uloge, a sad bi rado promijenili žanr.

Prikazivanje novog nastavka Slučajnih detektiva tek je započelo na Netflixu, a Jennifer Aniston i Adam Sandler već razmišljaju o svom sljedećem zajedničkom projektu.

Naime, dobri prijatelji već su snimili tri filma u kojima tumače glavne uloge – Moja lažna žena (2011.), Slučajni detektivi (2019.) i Slučajni detektivi 2 (2023.) – pa je jasno da vole raditi zajedno, a već imaju i ideju što bi to moglo biti.

Nakon romantične te dvije akcijske komedije, čini se, da bi rado promijenili žanr.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Zasitili se komedija

     “Razgovarali smo o tome da bismo voljeli zajedno snimiti nešto ozbiljno. Ne mislim da ovo nije ozbiljno, nego u smislu drame, a ne komedije. Smatram da je Adam izvrstan i kao dramski glumac, a nije lako prelaziti iz jednog u drugi žanr”, rekla je Aniston na premijeri Slučajnih detektiva 2, a da priželjkuje ponovnu suradnju potvrdio je i Sandler.

     “To bi bilo odlično! Ona je sjajna i volio bih s njom snimiti film drugačiji od prethodnih.”

     Sandler je već izašao iz „zone komfora“ i okušao se u nešto ozbiljnijim ulogama u kriminalističkom trileru Uncut Gems (2019.) i sportskoj komediji-drami Hustle (2022.), a sad bi rado snimio još koji sličan film s Jennifer Aniston. A do tada, možemo ih gledati u Slučajnim detektivima 2 u kojima glume bračni par koji je upravo pokrenuo svoju privatnu detektivsku agenciju. Naravno, kao i u originalnom filmu, odmah su se našli u središtu međunarodne istrage. Baš kao i u prvom filmu, i nastavak obiluje akcijskim scenama koje su glumci sve redom sami snimili, bez kaskadera.

     Jennifer Aniston i Adam Sandler priželjkuju da njihov sljedeći zajednički film bude – drama (Foto: Netflix)

     Poslije snimanja – operacija kuka

     U svom stilu, s dozom humora, Sandler je rekao da nije bilo zahtjevno snimati akcijske scene, samo je bilo teško ustati nakon njih. A da ne pretjeruje, glumac je priznao da je nakon snimanja imao dogovorenu operaciju kuka.

     “Svaka akcija mi je bila prava muka. Nisam nikome ništa govorio, no boljelo me je pri svakom pokretu u zahtjevnijim scenama. Shvatio sam tad da sam u nevolji ako ne odem na tu operaciju što prije”, rekao je Sandler i nije propustio priliku da “bocne” svoju prijateljicu.

     “Rekao bih još samo da onaj udarac u rebra koja mi je zadala Jennifer nije bio u scenariju”, dodao je Sandler.

     O autoru

     O autoru