Upoznajte KinoMood i dođite na premijeru hita Super Mario Bros. Film

Želite prvi pogledati animirani Super Mario Bros. Film? I uz to upoznati omiljene kreatore? Onda je KinoMood pravo mjesto za vas.

Od samoga početka Kinofilma željeli smo da naša stranica bude mjesto koje će okupljati filmofile. Magazin u kojem ćete saznati najnovije vijesti iz svijeta filma, ali i upoznati druge ljude koji jednako uživaju u kinu kao i vi. Zato smo pokrenuli – KinoMood.

Nastao u suradni Kinofilma i Mood agencije, KinoMood nudi pogled na filmove iz perspektive Z generacije. Okupili smo brojne kreatore koji vole filmove i odlaske u kino te ćemo vam s njima nuditi ekskluzivne odlaske na premijere.

Prva u nizu je hrvatska premijera animiranog hita – Super Mario Bros. Film! Premijera će biit održana 5. travnja u Zagrebu, a tamo nećete moći samo uživati u pustolovinama Marija, i njegovog brata Luigija također, već i družiti s popularnim kreatorima s društvenih mreža.

Kinomood
Super Mario Bros. Film (Foto: Universal)

Kako osvojiti kartu? Vrlo jednostavno, odite na KinoMood, ispunite prijavu, a najbržih 100 će dobiti kartu za premijeru Super Mario Bros. Filma.

Prijavite se – OVDJE.

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film (The Super Mario Bros. Movie) su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda, koji je ujedno i tvorac Super Maria.

Za režiju filma zaslužan je redateljski dvojac kojeg čine Aaron Horvath i Michael Jelenic koji su zajedno radili na animiranoj seriji Teen Titans Go! (2013.), a zbog hrvatskih korijena redatelja, jedna od epizoda Teen Titans Go! se odvijala na otoku Pašmanu, rodnom mjestu oca redatelja Michaela Jelenica.

Prva u nizu akcija

Glasove likovima u originalnoj verziji na engleskom posudili su Chris Pratt (franšize Jurski svijet i Čuvari galaksije), Anya Taylor-Joy (Sjevernjak, 2022., Damin gambit, 2020.), Charlie Day (Uvijek je sunčano u Philadelphiji, 2005., Lego Film, 2014.), Jack Black (Rock’n’Roll škola, 2003., King Kong, 2005.), Seth Rogen (Pineapple Express, 2008., Fabelmanovi, 2022.) i Keegan-Michael Key (Predator, 2018., Key i Peele, 2012.).

U hrvatskoj verziji filma, glasove su posudili Tin Rožman, Ognjen Milovanović, Vini Jurčić i Fabijan Pavao Medvešek.

Meet up i odlazak na premijeru Super Mario Bros. Filma tek je prva u nizu akcija koju organiziramo za KinoMood. Pratite nas i dalje te na vrijeme doznajte za ostale akcije.

O autoru

O autoru