Rona Perlmana ne zanimaju filmovi o Hellboyu osim onih gdje je on glumio

Novi film o Hellboyu će uskoro odvesti gledatelje na još jedno pakleno putovanje, ali Ron Perlmana ne zanima niti jedna druga verzija lika osim one koju je snimio s Guillermo del Torom.

Kako je i službeno završilo snimanje novog filma Hellboy: The Crooked Man, njegov će dolazak nedvojbeno biti dočekan s određenom dozom skepticizma i s druge strane, uzbuđenjem koje bi novi film mogao donijeti, a negativni osjećaji se temelje na komercijalnom i kritički neuspješnom filmu iz 2019. godine.

‘Hellboya sam glumio za jednog od velikih redatelja’

Ako se pita fanove originalnih filmova, David Harbour u ulozi Hellboya iz 2019. bio je jedan od glavnih razloga za njihovo nezadovoljstvo i način da se pokvari franšiza zbog njegova prikaza lika. S novim filmom pred vratima, skepticizam obožavatelja je opravdan s njihove strane. Međutim, neki su potpuno ravnodušni po tom pitanju, poput Rona Perlmana, koji je rekao da je budućnost Hellboya prilično nisko na njegovom popisu stvari o kojima bi trebao brinuti.

Hellboy II: The Golden Army 2008.
Ron Perlman kao Hellboy u filmu Hellboy 2 – Zlatna vojska © Universal

Govoreći za ComicBook.com, Ron Perlman je rekao da nije previše zainteresiran za nijedan drugi film o Hellboyu osim za one koje je radio s Guillermom del Torom.
Što se događa s likom i franšizom na periferiji bilo čega od toga, nije moja stvar… Radije ću ostati na tome da sam ga i dalje glumio, da sam ga glumio za jednog od velikih redatelja.”

O vlastitoj verziji lika rekao je: “Bio sam jako sretan s verzijom u koju smo Guillermo i ja bili uključeni… Mislim da smo ubili, rasturili smo.”

David Harbour je shvatio u što se upušta kad je preuzeo lika

Perlmanov pozitivan stav o Hellboyu u potpunoj je suprotnosti s onime kakav je imao David Harbour, koji je glumio lika u verziji iz 2019. i već je ranije shvatio da ulazi u opasan teritorij budući da su filmove koje je snimio del Toro s Perlmanom obožavatelji toliko voljeli. Perlman je čak odbio vraćanje liku u tom rebootu iz lojalnosti prema svom redatelju.

Bez obzira na Perlmanove godine, ako bi snimio još jedan Hellboy s del Torom kao redateljem, to bi možda primirilo obožavatelje znajući da imaju potpunu trilogiju pa bi bili otvoreniji prema novoj verziji lika. No do tada, novim filmovima će sigurno pristupati s oprezom.

Hellboy 2019.
David Harbour kao Hellboy u rebootu iz 2019. (Foto: Lionsgate)

Nova priča, novi glumac u ulozi Hellboya

U Hellboy: The Crooked Man neće glumiti ni Ron Perlman ni David Harbour, već Jack Kesy, koji će preuzeti demonskog lika Hellboya za redatelja Briana Taylora koji je najpoznatiji po serijalu Ubrzanje (Crank) i TV seriji Happy! (2017.).

Službeni sinopsis za film glasi: “U 1950-ima, Hellboy i novopečeni agent BPRD-a zapeli su u ruralnoj Appalachiji. Ondje otkrivaju malu zajednicu koju progone vještice, predvođene lokalnim vragom sa zabrinjavajućom vezom s Hellboyevom prošlošću: The Crooked Manom.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru