Cillian Murphy žali što nije glumio u njemu omiljenom Nolanovom  filmu

Iako je do sada glumio u šest filmova Christophera Nolana, irski glumac Cillian Murphy ne može prežaliti što mije imao prilike glumiti u baš jednom određenom filmu slavnog redatelja.

Glavna zvijezda Oppenheimera, irski glumac Cillian Murphy ne samo da voli surađivati s Christopherom Nolanom (o čemu svjedoči podatak da je glumio u čak šest njegovih filmova), nego je, baš kao i mnogi filmofili, veliki obožavatelj slavnog redatelja.

Zapravo, toliko je oduševljen njegovim radom da duboko žali što nije bio dio jednog od njegovih najpopularnijih filmova. Naime, Oppenheimer je prvi film u kojem mu je Nolan povjerio glavnu ulogu. Do ovogodišnjeg velikog Nolanovog hita imao je manje uloge  u trilogiji Vitez tame koja podrazumijeva filmove Batman: Početak (Batman Begins, 2005.), Vitez tame (The Dark Knight, 2008.) i Vitez tame: Povratak (The Dark Knight Rises, 2012.) te filmovima Početak (Inception, 2010.) i Dunkirk (2017.). Ipak, postoji jedan film u kojem nije glumio, a Murphy bi silno želio da jest.  

Film koji mu je slomio srce

“Obožavam Interstellar jer je izuzetno emotivan. Sjećam se da sam ga u kinu gledao kad su djeca bila mala i jednostavno je imao veliki utjecaj na mene. Slomio mi je srce. Volim gledati njegove u kojima ne glumim jer onda ne mora šiziti svojih velikih ušiju ili čega već”, rekao je Murphy bez puno razmišljanja odgovarajući na novinarsko pitanje u kojem bi Nolanovom filmu, u kojem se nije pojavio, želio glumiti.  

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Interstellar je bio njegov odgovor i na pitanje koji bi od Nolanovih filmova bilo dobro kombinirati s Oppenheimerom .

     “Možete pogledati Interstellar koji istražuje slične znanstvene teme. Ili možete gledati Dunkirk, koji je također smješten u doba Drugog svjetskog rata. Dunkirk je kraći, traje sat i pol vremena, pa bi mogao biti dobar uvod u Oppenheimer“, rekao je Cillian Murphy.

     U Interstellaru glume Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn, Matt Damon i Michael Caine, a film prati priču o skupini znanstvenika koji su poslani u svemir kako bi pronašli novi planet na kojem čovječanstvo može iznova započeti život. ti novi početak.

     Na putu prema vrhu

     Biografski film o Robertu J. Oppenheimeru nedavno je ušao među prvih deset filmova s ​​najvećom zaradom i s ocjenom R, a sada je na sedmom mjestu sa zaradom koja premašuje 650 milijuna dolara. To znači da je Oppenheimer “preskočio” Interstellar koji ima ukupnu zaradu od 647,8 milijuna dolara diljem svijeta te da je krenuo u “lov” na još jedan film koji Murphy snimio s Nolanom – Početak (Inception). Riječ je o filmu iz 2010. godine s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi koji se nalazi u Top 3 Nolanovih filmova s najvećom zaradom. Odmak nakon Viteza tame (The Dark Knight, 2008.) i Viteza tame: Povratak (The Dark Knight Rises, 2012.) koji su ukupno zaradili 738,5 milijuna dolara.

     Film koji donosi priču o “ocu atomske bombe” trenutačno je šesti film s najvećom zaradom ove godine., odmah iza filmova Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet (Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2023.), Brzi i žestoki 10 (Fast X, 2023.), Čuvari galaksije 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3, 2023.), Barbie (2023.) i animiranog filma Super Mario Bros. Film  (Super Mario Bros. Movie, 2023.).

     O autoru

     O autoru