Los Angeles i Zagreb ugostili simpatičnu tinejdžericu Ruby

Američka premijera u srcu Hollywooda te hrvatska premijera u Zagrebu, predstavili su početak puta za novi DreamWorksov crtić Ruby: Tinejdžerica Kraken.

Hrvatska premijera animiranog filma Ruby: Tinejdžerica Kraken, novog hita hollywoodskog studija DreamWorks Animation, održana je u četvrtak 29. lipnja u zagrebačkom multipleksu Cineplexx CCO East. Neobična priča o dobroj tinejdžerici iz obitelji Krakena, inače predstavljanih kao čudovišnih morskih bića, u kino je privukla broje poznate koji su uz brojne mališane uživali u zabavnom obiteljskom filmu.

Poznati na premijeri

Renata Končić – Minea, Vanda Winter i Ana Majhenić samo su neki od poznatih koji su došli na premijeru. Njima su se pridružili i čitatelji filmskoga web portala Kinofilm, koji su sudjelovali u kampanji „Posudi glas“. Dio njih se okušao i u sinkronizaciji te su dali glas likovima iz filma, pa su s posebnom radošću odgledali crtić Ruby: Tinejdžerica Kraken.

Prije samoga filma, najmlađu publiku iznenadio je i zabavio klaun Balonko, a da nitko ne bi ostao gladan bili su zaslužni ukusni i kvalitetni proizvodi iz široke palete prirodnih proizvoda tvrtke Dida Boža.

Za Ruby: Tinejdžericu Kraken, dinamičan film ispunjen humorom, emocijama i akcijom, zaslužni su redatelji Faryn Pearl i Kirk DeMicco. Obojica su iskusni autori animiranih hitova, kao što su  serijal Croods te filmovi Vivo i Trolovi 2: Svjetska turneja.

Dva dana prije hrvatske, održana je i američka premijera u Los Angelesu. Uz redatelje na njoj su prisustvovali i brojni glumci koji su posudili glasove likovima u filmu.

Foto: Universal

Animirani film Ruby: Tinejdžerica Kraken u hrvatskim kinima se, u distribuciji tvrtke Editus, prikazuje od 29. lipnja 2023.

O autoru

O autoru