Gal Gadot najavljuje ‘Wonder Woman 3’ dok ostali to opovrgavaju

Velika online drama vodi se oko filma ‘Wonder Woman 3’. Da li se on uopće planira snimiti ili ne?

Krajem prošle godine James Gunn i Peter Safran imenovani su supredsjedavajućim i glavnim izvršnim direktorima DC Studiosa te je u njihovim rukama budućnost likova DC svijeta. No da li je ‘Wonder Woman 3’ u tim planovima?

Gal Gadot najavljuje ‘Wonder Woman 3’

Za posljednje izdanje Flaunt Magazinea Gal Gadot ispričala je o svom sastanku s izvršnim direktorima DC Studiosa Jamesom Gunnom i Peterom Safranom na kojem je očito glavna tema bila Wonder Woman 3. Prema svemu sudeći, Gadot bi trebala ostati princeza Themyscire, jer je na upit o tom sastanku dala prilično ohrabrujuće vijesti o novom nastavku.

Pozvana sam na sastanak s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom [supredsjedavajućim i izvršnim direktorom DC-a uz Gunna] i rekli su mi, citiram: ‘U najboljim si rukama. S tobom ćemo razviti ‘Wonder Woman 3’. [Mi] te volimo kao Wonder Woman – nemaš se o čemu brinuti.’ Vrijeme će pokazati.”

Takva vijest proširila se Flashovom brzinom i svi obožavatelji su bacili svoje bumerang tijare u zrak od sreće. No nedugo zatim, stigla je potpuno drukčija vijest.

Wonder Woman
Gal Gadot kao Wonder Woman – hoće li biti trećeg filma? (Foto: Warner Bros. )

‘Wonder Woman 3’ navodno nije u trenutnim planovima

Unatoč onome što je Gal Gadot najavila, Variety je objavio kako to nije točna informacija. Prema bliskim izvorima Varietyja koji su uključeni u čitavu situaciju, DC ne radi na Wonder Woman 3. Prije nego što su Gunn i Safran preuzeli DC Studios, postojali su planovi za treći Wonder Woman film gdje bi se vratila Patty Jenkins kao redateljica budući da je režirala i prva dva nastavka, ali je odmah početkom godine objavljeno da se taj projekt ne uklapa u trenutni plan.

Izvor blizak Varietyju rekao je da “treći ‘Wonder Woman’ film nije u razvoju u DC Studiosu niti Gunn i Safran u ovom trenutku imaju planove za bilo koji ‘Wonder Woman’ projekt u novom DC Universeu osim njihove prethodno najavljene ‘Paradise Lost’ prequel serije za Max.”

Wonder Woman 1984
Je li nastao nesporazum između glumice i studija? (Foto: Warner Bros. )

Što je na kraju s ‘Wonder Woman 3’?

Trenutni plan Jamesa Gunna i Petera Safrana ne uključuje Gal Gadotinu Wonder Woman, Ben Affleckovog Batmana niti Henry Cavillovog Supermana, već se stisnuo veliki reset gumb na praktički sve postojeće junake i glumce. Obožavatelji nisu bili presretni zbog takve odluke i stoga se traži svaka, pa i najmanja vijest o tome da će se raniji glumci vratiti svojim ulogama na ovaj ili onaj način.

Osim što nije znala tko je novi Superman, Gadot je nedavno za ComicBook.com još jednom potvrdila ono što je izazvalo veselje kod obožavatelja: “Volim glumiti Wonder Woman. To je tako blisko i drago mom srcu. Ono što sam čula od Jamesa i Petera je da ćemo zajedno razviti ‘Wonder Woman 3’.”

Da li je išta od ovoga što Gadot i Varietyjev izvor govore istinito ili se radi o neinformiranosti uključenih u ovakve vijesti koje dugogodišnje fanove tjera da iskaču iz stolica, doista se još ne zna sa sigurnošću. Ali jedno je sigurno – DC i glumci na ovaj način drže svu publiku i čitatelje redovno informirane i uključene u ono što se događa s tim filmskim svijetom, bilo da je to ono što žele čuti i pročitati ili ne.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru