Gal Gadot osjeća se ‘slobodnom’ nakon otkazivanja filma ‘Wonder Woman 3’

Izraelska glumica rekla je da joj nevezanost za jednu ulogu donijela radost i osjećaj slobode da se odvaži okušati u novim područjima.

Izraelska glumica Gal Gadot rekla da se osjeća “osnaženo” nakon što je James Gunn otkazao daljnji razvoj trećeg nastavka filma Wonder Woman (2017.) i Wonder Woman 2 (Wonder Woman 1984, 2020.) . Naime, Taj je film bio jedan od prvih koji su otkazani nakon što su redatelj Gunn i Peter Safran preuzeli upravljanje DC filmskim svijetom. Gunn je tada rekao da je pozicija Gal Gadot neizvjesna, no unatoč tome, razgovore s glumicom ocijenio je – pozitivnima.

Nema sumnje, Gadot je ulozi amazonske princeze Diane Prince osvojila publiku širom svijeta, no, čini se, da je otkazivanje filma nije previše razočaralo. Glumica je jedna od onih kojima je čaša uvijek napola puna pa je novu situaciju vidjela kao priliku da se oslobodi zlatnog lasa i otvori novim filmskim prilikama. Tako je u jednom intervjuu rekla da joj nevezanost za jednu ulogu donijela radost i osjećaj slobode da se odvaži okušati u novim područjima, a govorila je i o benefitima udubljivanja u priče koje joj se sviđaju te vitalnosti koju joj to zadovoljstvo donosi.   

Vođena strašću

“Nevjerojatno dobar je osjećaj kad sa strašću započneš neki projekt. Činjenica da ne moram mirno sjediti kod kuće i samo čekati sljedeću ponudu nešto je zbog čega se osjećam osnaženo. Uživam raditi, to me drži na životu”, rekla je Gadot poznata po svom nesalomljivom duhu. Glumica se dotakla i planova među kojima su vlastiti projekti, ali napominje da to ne isključuje mogućnost prihvaćanja eventualnih glumačkih ponuda.

” Neću raditi samo svoje projekte, nego ću i dalje biti otvorena za ponude da glumim u filmovima. No, činjenica da mogu ispričati priče u koje želim, na temelju vlastitih ideja i razmišljanja te raditi s ljudima koji su mi bliski u načinu razmišljanja – to je nešto nevjerojatno”, rekla je Gadot iz čijih se riječi može “između redaka” pročitati da neće biti dijelom novom DC-jevog filmskog svijeta.

To je početkom ove godine rekao i James Gunn.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Prema planu

     “Razgovarali smo s Galom. Ona je za svašta. Nismo sigurni što ćemo s tim. Sve što sada stvarno mogu reći jest da Henry Cavill i Ben Affleck nisu dio ovog novog filmskog svijeta”, rekao je tada Gunn čija vizija novog DC-jevog filmskog svijeta ambiciozno napreduje prema zacrtanim planovima. Dakle, nećemo imati prilike Wonder Woman 3, ali zato očekujemo Creature Commandos čiji datum početka prikazivanja još nije poznat, no zato se zna da 11. srpnja 2025. u kina dolazi Superman: Legacy.

     Iako, dakle, Gal Gadot nećemo gledati kao Wonder Woman, snažan duh koji je pokazala tumačeći tu ulogu, svakako ostaje glumici koja je tu svoju poznatu ulogu ponovila i u ovogodišnjem filmu Shazam! Bijes bogova (Shazam! Fury of the Gods), a glumila je i u Brzima i žestokima 10 (Fast X)

     U kolovozu imat ćemo ju priliku gledati u glavnoj ulozi u filmu Toma Harpera Heart of Stone, a u ožujku sljedeće godine u kina dolazi fantastični mjuzikl Marca Webba Snow White.

     O autoru

     O autoru