Wonder Woman u filmu ‘Heart of Stone’ gledamo u ženskoj verziji Jamesa Bonda

Izraelsku glumicu Gal Gadot u novom Netflixovom akcijskom trileru gledamo u ulozi obavještajke Rachel Stone.

I dok još uvijek ne znamo hoće li biti trećeg nastavka Wonder Woman, sigurno je da od 11. kolovoza Gal Gadot gledamo na Netflixu, u filmu Heart of Stone. Riječ je o akcijskom trileru u kojem superjunakinja iz DC-jevog filmskog svijeta glumi Rachel Stone, jedinu obavještajnu operativku koja stoji između svoje globalne organizacije za očuvanje mira i gubitka njezine najvrjednije i najopasnije imovine, kodnog naziva Srce. Film je sniman u Europi – Londonu i Lisabonu, a uvodna scena na talijanskom glečeru Val Senales.

Redatelj je Tom Harper koji je snimao prema scenariju Grega Rucke i Allison Schroeder, a uz Gadot glume i Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, Alia Bhatt i drugi.

Gadot smo već imali prilike gledati u Netflixovoj akcijskoj komediji Crvena tjeralica (Red Notice, 2021.) u kojoj je glumila uz Dwaynea Johnsona i Ryana Reynoldsa, a krajem lipnja Gadot je otkrila da će biti i Crvene tjeralice 2.  

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Najavljujući pak Heart of Stone, izraelska je glumica rekla da se veseli filmu za koji se nada da će franšiza nalik onoj Jamesa Bonda, ali sa ženom u glavnoj ulozi.

     Odrasla na špijunskim klasicima

     “Shvatila sam da postoji publika koja u špijunskom filmu želi vidjeti ženu u glavnoj ulozi”, rekla je Gadot koja bi, da nema priliku glumiti glavnu špijunku, zasigurno bila među tom publikom.

     “Odrasla sam gledajući Jamesa Bonda, Nemoguće misije i filmove o Jasonu Bourneu. Htjela sam stvoriti jedan zaista snažan ženski lik, a ne još jednu u nizu mušku priču, rekla je Gadot koja je i jedna od producentica filma Heart of Stone.

     “Zanimljivo je to što su do sada uloge obično pronalazile mene, a s Rachel Stone je obrnuta situacija – čini mi se da sam je ja tražila. Baš sam željela ispričati ovu priču i jako sam uzbuđena zbog ovog filma”, rekla je glumica za MovieWeb posebno istaknuvši da joj se sviđaju karakter glavne junakinje i sama priča filma.

     “Volim neizvjesnost, preokrete, dramu i sve u vezi s njima”, rekla je glavna zvijezda ovog špijunskog filma.  

     Gal Gadot kaže da su do ovog filma uloge pronalazile nju, a ovu je ona tražila (Foto: Netflix)

     Od kuda znamo glumce?

     I dok smo nju imali prilike gledati kao Wonder Woman, i iza njezinih kolega je niz zapaženih filmova. Primjerice, Jamie Dornan tumačio je glavnu mušku ulogu u filmskom serijalu Pedeset nijansi (Pedeset nijansi sive/Fifty Shades of Grey, 2015.; Pedeset nijansi mračniji/ Fifty Shades Darker, 2017.; Pedeset nijansi slobodniji/ Fifty Shades Freed, 2018.), britanska glumica indijskih korijena Alia Bhatt svoju je najznačajniju ulogu ostvarila u indijskom filmu Autoput (Hihgway, 2014.) za koju je i nagrađena i koja je značila prekretnicu u njezinoj glumačkoj karijeri, a njemačkog glumca i redatelja Matthiasa Schweighöfera imali smo prilike gledati u Netflixovoj akcijskoj komediji Vojska lopova (Army of Thieves, 2021.) koju je režirao, ali i tumačio glavnu mušku ulogu. On je film režirao prema scenariju Shayja Hattena, temeljenom na priči koju je napisao sa Zackom Snyderom.

     O autoru

     O autoru