Henry Cavill šokirao objavom: Ipak neću biti Superman

Ranije je najavljeno da će Henry Cavill i u novom nastavku Supermana “nositi svoj plašt” i tumačiti superjunaka s planeta Krypton. Sada je glumac ipak demantirao ove vijesti.

Britanski glumac u listopadu je potvrdio da će ponovo tumačiti lik Supermana. Međutim, Cavill je otkrio da su šefovi DC Studija ipak odlučili pronaći zamjenu.

“Studio se na kraju ipak predomislio”

Podijelivši vijest na Instagramu 39-godišnji glumac je napisao: “Upravo sam imao sastanak s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom i to je tužna vijest za sve. Na kraju se ipak neću vratiti kao Superman”.

Vijest je šokirala obožavatelje jednako kao i samog glumca. Naime, kako je spomenuo u komentaru na Instagramu, iz studija su mu ranije rekli da najavi svoj povratak kao Supermana, iako ga nisu službeno angažirali.

“Ova vijest nije najlakša, ali takav je život”, napisao je te poručio da poštuje njihovu odluku.

“Superman je još uvijek tu”

Zatim je skrenuo pažnju na fanove koji su ga podržavali, rekavši: “Za one koji su bili uz mene tijekom godina – možemo malo tugovati. Ali onda se moramo sjetiti… Superman je još uvijek tu”.

Odlazak Cavilla obožavatelji komentiraju kao “glupost na najvišem nivou”

Usprkos ovoj poruci Cavillovi obožavatelji nisu oduševljeni novostima te su poručili da je odluka o novom Supermanu “glupost na najvišem nivou”.

Cavill je Supermana glumio u tri filma Warnerovog filmskog svemira nastalog prema likovima iz stripova tvrtke DC Comics. Prvi put je odjenuo plave tajice 2013. godine u Čovjeku od čelika. Vratio se 2016. boriti s Ben Affleckovim Vitezom tame akcijskom spektaklu Batman v Superman: Zora pravednika. Sada je očito da njegovo pojavljivane u Ligi pravednika iz 2017. bilo zadnji put da glumi Supermana.

Također, neki obožavatelji su se požalili i na prethodnu vijest da će Cavill napustiti seriju The Witcher što su okarakterizirali kao veliku katastrofu.

O autoru

O autoru