Za DC i redateljicu Patty Jenkins ‘Wonder Woman’ je završena priča

Patty Jenkins je režirala oba ‘Wonder Woman’ filma DCEU svijeta, i govori kako DC Studios nije zainteresiran za planirani, posljednji nastavak trilogije.

Wonder Woman iz 2017. bio je globalni hit zaradivši 824 milijuna dolara, no isto se ne može reći i za njegov nastavak Wonder Woman 1984 koji je izašao kobne 2020. istovremeno u kina i na streaming servis, što je u ogromnoj mjeri utjecalo na njegovu zaradu. Zaradivši samo 169 milijuna i loše kritike od strane publike i kritičara, drugi film je bio podbačaj na svakom polju, ali studio je svejedno namjeravao snimiti i treći film koji bi zaokružio trilogiju. To se očito neće dogoditi.

Redateljica se morala braniti od optužbi da je zbog nje propao treći film

Sad kad su planovi za nove projekte DC-a s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom poznati i krenuli su u realizaciju, više se ne spominje kako je Wonder Woman 3 propao zbog odlaska Patty Jenkins s projekta. Kao reakciju na takve vijesti koje su se brzo proširile po svim portalima, redateljica je objavila na X-u kako ništa od navedenog nije točno.

Nikad nisam odustala. Bila sam otvorena za razmatranje svega što se od mene tražilo. Shvatila sam da nije bilo ničega u tom trenutkušto bi mogla učiniti dapokrenem bilo što. DC je očito zakopan u promjenama koje moraju napraviti, pa razumijem da su trenutno ove odluke teške.”

Wonder Woman 1984
Redateljica Patty Jenkins i Gal Gadot na snimanju ‘Wonder Woman 1984’ (Foto: Warner Bros.)

DC Studios nije zainteresiran za nove ‘Wonder Woman’ filmove

Dok je nedavno Gal Gadot koja je utjelovila Wonder Woman tvrdila kako će se uskoro snimati treći film i da će se vratiti ulozi Diane Prince, ostali uključeni u situaciju su tako nešto opovrgavali. Redateljica oba nastavka Patty Jenkins je to sada potvrdila za podcast Talking Pictures. Jenkins je rekla kako je njeno putovanje s princezom Themyscire završilo “za sada, vjerojatno i zauvijek.

Novo vodstvo studija je nezainteresirano za nove filmove o Wonder Woman, ali redateljica ne zamjera takvu odluku. “Zasad nisu zainteresirani za bilo kakvu ‘Wonder Woman’… To nije lak zadatak, s onime što se događa s DC-em. James Gunn i Peter Safran moraju slijediti vlastito srce u svojim planovima. Ne znam što planiraju učiniti ili zašto, stoga imam razumijevanja za toliko veliki posao gdje moraju slijediti svoje srce i učiniti ono što su isplanirali.”

Filmova o Wonder Woman će u budućnosti sigurno biti jer ipak je to jedan od najpoznatijih likova iz DC svijeta, ali očito ne u tako skorije vrijeme.

Patty Jenkins režira novi film ‘Ratova zvijezda’

Bez obzira na to što se njen treći film u svijetu Amazonki neće dogoditi, Patty Jenkins je izabrana za redateljicu Rogue Squadron, filma iz svijeta Ratova zvijezda. Studio Lucasfilm želi Jenkins u redateljskoj stolici, te je dogovor o tome bio i prije nikad realiziranog Wonder Woman 3.

Kad sam napustila ‘Ratove zvijezda’ da snimim ‘Wonder Woman 3’ i počela raditi na tome, razgovarali smo, ‘Pa, možda ću se vratiti na ‘Ratove zvijezda’ nakon ‘Wonder Woman 3’, pa smo pokrenuli dogovor da realiziramo to.”, rekla je Jenkins. “Nakon što je ‘Wonder Woman 3’ otkazan, Lucasfilm i ja smo si rekli ‘Oh, moramo završiti ovaj dogovor’. Okončali smo dogovor baš prije početka štrajka, tako da sad dugujem skicu ‘Ratova zvijezda.’ Vidjet ćemo što će biti.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru