‘Freelancer”: Gdje je John Cena, tu je i akcija

U akcijskom filmu Freelancer glume John Cena i Alison Brie, bivši specijalac i novinarka, a glavni glumački trio upotpunjuje Juan Pablo Raba kao diktator.

Nakon što je glumio u ovogodišnjim uspješnicama Brzi i žestoki 10 (Fast X), Barbie te Netflixovom hitu Hidden Strike, američkog hrvača i glumca Johna Cenu uskoro ćemo gledati u novom akcijskom filmu, Freelance. Riječ je o akcijskoj komediji u kojoj glumi uz Alison Brie, koju smo pak ove godine imali prilike gledati u romantičnoj komediji Somebody I Used to Know, Christiana Slatera kojeg smo 2017. gledali u odličnoj drami Supruga (The Wife) te Juana Pabla Rabu iz kriminalističke serije Narcos (2015.-2017.).

Freelance prati priču bivšeg agenta specijalnih postrojbi kojemu je dosadio njegov novi posao, te se odlučuje odraditi jedan zadatak koji ga vraća u akciju.

Dakle, Cenu ćemo gledati u ulozi bivšeg operativca specijalnih postrojbi Masona Pettisa koji je “zaglavio” u dosadnom uredskom poslu te, doduše nevoljko, prihvaća posao privatnog čuvara novinarke Claire Wellington (Alison Brie) koja radi priču o diktatoru Juanu Venegasu (Juan Pablo Raba). No, baš kad novinarka sa svojim tjelohraniteljem započinje svoj posao, izbija vojni udar i njih troje moraju pronaći način kako preživjeti u džungli…

Brie ispred kamere, ali i za pisaćim stolom

Film je režirao francuski redatelj Pierre Morel koji je prije toga režirao i Pepermint (Peppermint, 2018.); Gunman (2015.) ili pak Predgrađe 13 (District 13, 2004.). Scenarij je napisao Jacob Lentz, a producenti su Steven Richards, Renee Tab, Chris Tuffin i Chris Milburn.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Što se glumaca tiče, i Cena i Brie su posljednje vrijeme vrlo zaposleni. Alison Brie je tako nedavno surađivala sa suprugom Daveom Francom na filmu Somebody I Used to Know koji je on režirao, a oboje su napisali scenarij. Osim toga, Brie je nedavno završila snimanje serije za Peacock,  snimljene prema romanu Liane Moriarty, Apples Never Fall, a pojavit će se i u kratkom filmu Bette Bentley I Am a Gigantosaurus, Actually.

     Brie bi također trebala reprizirati svoju ulogu Annie Edison u dugoočekivanom filmu Community koji se trenutačno razvija i koji će predstavljati nastavak hvaljene humoristične serije iz 2009., s većinom originalne glumačke ekipe koja se vraća.

     Ring zamijenio filmskim setom

     Cena je, pak, trenutačno dio postave Nindža kornjača: Makljaža s mutantima (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, 2023.) u kojem posuđuje glas Rocksteadyju, a osim u Freelanceu, do kraja ove godine gledat ćemo ga i nastavku Vacation Friends s Yyvonne Orji, Lil Rel Howery, Meredith Hagner i Steveom Buscemijem.

     Zapravo gledat ćemo ga i nekoliko sljedećih godina s obzirom na to da je poznato barem pet projekata u kojima glumi, a među njima je i igrano-animirani film Coyote vs. Acme koji je već trebao biti prikazan u kinima, no svoj je termin ustupio ogromnom ljetnom hitu Barbie. Novi datum premijere je 8. prosinca, a očekuje se da će se Cena vratiti i u DCU i to reprizirajući ulogu Christophera Smitha u drugoj sezoni Mirotvorca, ali to bi moglo potrajati jer James Gunn trenutno radi na nekim drugim projektima za franšizu.

     No prije toga, u kina dolazi Freelance i to 6. listopada.

     O autoru

     O autoru