Jackie Chan i John Cena u traileru za film koji nastaje već šest godina

Sama njihova imena jamac su dobre akcije, a zanimanje pobuđuje i činjenica da produkcija filma traje već šest godina te da je film prije sadašnjeg Hidden Strike, imao čak tri druga naziva.

Legenda akcijskih i borilačkih filmova Jackie Chan glumit će zajedno sa zvijezdom Brzih i žestokih 10 (Fast X, 2023.), ujedno i aktivnim WWE hrvačem Johnom Cenom u akcijskoj komediji Hidden Strike za koju je objavljen prvi trailer.

Popularni dvojac suprotstavlja se negativcima i to je sasvim dovoljno većini ljubitelja akcijskih filmova i(li) Chana i Cene da ovaj film, za koji se datum premijere još ne zna, stave na svoj “popis za gledanje”. 

Iz trailera je jasno da glavni da njih dvojica nastoje zadovoljiti pravdu, ulaze u niz pogibeljnih situacija te uz sve to pronalaze vrijeme i način za zbijanje šala na račun onog drugog, no recimo i to da glume bivše vojne specijalce koji moraju otpratiti grupu civila duž bagdadske “autoceste smrti” do sigurne Zelene zone.

Filmska ekipa

Film režira Scott Waugh, poznat kao redatelj ekranizacije jedne od najpopularnijih videoigara Need for Speed, a 22. rujna ove godine u kina dolazi još jedan njegov film – The Expendables 4. Scenarij za Hidden Strike napisao je Arash Amel (Moj osobni rat/A Private War, 2018. i Rise, 2022.).

Osim Jackieja Chana (Gas do daske/Rush Hour, 1998.; Policijska priča/Police Story, 1985.) i Johna Cene (Brzi i žestoki 9/F9: The Fast Saga, 2021.; Brzi i žestoki 10 /Fast X, 2023.; Odred otpisanih: Nova misija/The Suicide Squad, 2021.), u filmu glume i Pilou Asbæk (Samaritanac/Samaritan, 2022.; Igra prijestolja/Game of Thrones), Amadeus Serafini (serija Vrisak/Scream; Summer Days, Summer Nights, 2018.), Zhenwei Wang (Karate Kid, 2010.), Minghao Hou (serija When We Were Young)…

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Hidden Strike dugo se “kuhao”. Naime, projekt se prvotno razvijao pod nazivom Snafu, potom Project X, a zatim i Project X-Traction da bi na koncu bio nazvan Hidden Strike, započeo je još 2018. godine, malo prije nego što je Cenin glumački angažman postajao sve značajniji i prepoznatljiviji zahvalujući ulogama u prednastavku Transformera – filmu Bumblebee (2018.) te filmovima Odred otpisanih i Brzi i žestoki 9.

     Film obilježen poteškoćama

     Snimanje filma započelo je u Kini unatoč tada “zategnutim” odnosima Kine i SAD-a, a iako je snimljen 2018., ni Chan ni Cena, kao ni ostali članovio filmske ekipe nisi govorili o njemu. Tek se Cena osvrnuo na svoj boravak u Kini o kojem je imao samo riječi hvale, baš kao i o suradnji s Chanom.     

     Dakako, film je “okrznula” i pandemija koronavirusa, a kao da to nije bilo dovoljno, Cena je govoreći promotivnoj turneji filma Brzi i žestoki 9 spomenuo Tajvan što mu je donijelo negativni publicitet u kineskim medijima.

     Ipak, objavljeni trailer i poster za film nagovještaju da smo sve bliže tome da napokon vidimo film koji je nastajao šest godina, no još uvijek nema datuma njegovog dolaska na velika platna.

     O autoru

     O autoru