Mark Wahlberg u novom filmu spaja akciju i komediju

Do sada smo ga gledali u nizu akcija i komedija pa pretpostavljamo da će odličan biti i u filmu The Family Plan u kojem glumi uz Michelle Monaghan.

I dok s nestrpljenjem očekujemo datum početka prikazivanja trilera The Union (prvotno nazvanog Our Man from Jersey) koji je, s filmskom partnericom Halle Berry snimao lani u Puli, Marka Wahlberga od 15. prosinca moći ćemo gledati u akcijskom komediji The Family Plan.

Budući da je američki pjevač i glumac poznat po ulogama u kriminalističkom filmu Martina Scorsesea Pokojni (The Departed, 2006.) i akciji Dobar posao u Italiji (The Italian Job, 2003.), ali i komedijama Ted (2012.), Tatica se vratio (Daddy’s Home, 2015.) i nastavku iz 2017. Tatica se vratio za Božić (Daddy’s Home 2), nema sumnje da će ga biti zanimljivo gledati u kao oca troje djece – kćeri tinejdžerice, sina gejmera i slatke 10-mjesečne bebe – kako, baš kao i suprugu, štiti njihove živote tijekom zajedničkog odmora. Naime, Wahlberga ćemo gledati kao Dana Morgana, bivšeg ubojicu koji bježi  od opasnih ljudi iz svoje prošlosti, dok njegova obitelj pretpostavlja da su na odmoru…

The Family Plan režirao je Simon Cellan Jones prema scenariju Davida Coggeshalla, Wahlberg, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger i Stephen Levinson su producenti, dok je John G. Scotti izvršni producent.

Uz Marka Wahlberga glumačku postavu čine Michelle Monaghan, Saïd Taghmaoui, Maggie Q, Zoe Colletti, Van Crosby, Ciarán Hinds, Miles Doleac i Joyner Lucas, a film će od 15. prosinca biti dostupan na Apple TV+.

Iako bi se iz naziva dalo zaključiti da je film “obiteljski”, zbog rječnika i radnje u kojoj ima nasilja, film se ne smatra pogodnim za mlađe od 13 godina.

O autoru

O autoru