Andrea, Nika i Pave u potrazi za rajem

Izgleda li Bali doista tako bajkovito kakvim su ga prikazali George Clooney i Julia Roberts u filmu Karta za raj, odlučili su istražiti i hrvatski influenceri Andrea Andrassy, Nika Pavičić i Pave Elez.

Izgleda li Bali doista tako bajkovito kakvim su ga prikazali George Clooney i Julia Roberts u filmu Karta za raj, odlučili su istražiti i hrvatski influenceri Andrea Andrassy, Nika Pavičić i Pave Elez.

„Željela sam otkriti zašto svi stalno odlaze na Bali. Druga je želja da se zabavim barem upola koliko su se zabavili Julia Roberts i George Clooney u filmu Karta za raj. I da se možda pomirim s bivšim mužem, kojeg ni nemam“, zafrkantski govori Andrea Andrassy, koja je na Bali stigla s mamom Brankom. Društvo joj prave i prijatelji influenceri Nika i Pave.

„Grozno mi je s ekipom. Pogotovo s Pavom koji je iz Splita, a jedino gore je što je Nika iz Bjelovara. Zezam se, naravno. Super je s njima. Niku znam otprije, dok sam Pavu tek sada bolje upoznala. S njima je uvijek zabavno“, otkriva Andrea, koja je uoči puta malo drugačije zamišljala Bali. Kako je već bila posjetila Indiju, mislila je da će ovaj indonezijski otok biti sličan po nečistoći i neorganiziranosti.

„Bali je izuzetno čist i prekrasan“, govori Andrea. „A pogotovo je prekrasno kada se probudite u hotelu kao što je Puri Santrian. On se nalazi odmah uz plažu, doručak je fenomenalan i gdje god se okreneš uživaš u pogledu.“

S njom se slažu Nika i Pave, oboje ističući da su ugodno iznenađeni manjkom – komaraca.

„Uz ovakvu vlagu i bujnu vegetaciju, očekivala sam puno više insekata. Doduše očekivala sam i jako ljutu hranu, a još je nisam okusila. Ipak, ovdje smo još neko vrijeme, pa ćemo vidjeti, možda se moja očekivanja ipak ispune“, kazala je Nika Pavičić.

Nema zaruka nema problema

Ispunjeni prvi dan trojac je završio posjetom hramu Tanah Lot. U filmu Karta za raj govori se kako taj hram ne bi smjeli posjetiti zaručnici prije vjenčanja, ali to ne zabrinjava ni Niku ni Pavu.

„Ni ja ni on nismo zaručeni, pa nam to nije bio problem“, govori Nika, dok Pave nadodaje:

„Bezbrižno smo otišli do hrana, ali smo izbjegli špilju sa zmijama. Neka se samo one odmaraju bez nas“, sa smiješkom na licu kazao je Pave Elez.

O autoru

O autoru