‘Venom 3’: Kelly Marcel će režirati treći dio anti-herojske franšize s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi

Nakon što je napisala scenarij i producirala prva dva filma, za treći nastavak ‘Venoma’ Kelly Marcel sjeda u redateljsku stolicu.

Zaslužna za produciranje i scenarij prva dva nastavka Venoma, Kelly Marcel je prema izvorima Deadline-a preuzela ulogu redateljice trećeg nastavka filma o Marvelovom najpoznatijem antiheroju. Uz redateljsku poziciju, Marcel će napisati scenarij i producirati film uz glavnog glumca Tom Hardyja, s kojim je napisala scenarij i za Venom 2. Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, i Hutch Parker će također sudjelovati kao producenti.

Marcel je treći redatelj koji će režirati film u Sonyjevoj franšizi Venom nakon Rubena Fleischera (Venom, 2018.) i Andyja Serkisa (Venom 2 2021.). Izvori govore kako Marcel ima izvrsnu suradnju s Hardyjem i da njih dvoje imaju mnogo sjajnih ideja za Venom 3. Oboje su bili pokretačka snaga u prenošenju Venomovih avantura na velike ekrane, kao i ono što je studijima najbitnije – osiguravanje gomile novca za Sony i Marvel.

Venom 2 - Venom let there be carnage - Tom Hardy
Tom Hardy u filmu Venom 2 © Sony Pictures

Kelly Marcel je prije nego što je stupila u kreiranje Venomova svijeta, bila najpoznatija po sudjelovanju u počecima franšize Pedeset nijansi sive (2015.) tako što je napisala scenarij za prvi film serijala.

Hoće li se Tom Hollandov Spider-Man vratiti?

O detaljima radnje filma Venom 3 se u ovom trenutku ne zna ništa, stoga ne znamo hoće li se neki likovi iz prva dva filma vratiti u nastavku. Iako Sony još ne daje nikakve informacije koji su planovi za Tom Hollandovog Spider-Mana nakon Spider-Man: Put bez povratka (2021.), vrlo je vjerojatno da bi se u trećem dijelu Venoma Peter Parker i Eddie Brock mogli susresti. Tako se barem svi nadaju.

Prva dva nastavka filma Venom zaradila su 1,36 milijardi dolara diljem svijeta. Uz takvu brojku, lako je za pretpostaviti zašto je Sony zainteresiran za nastavak franšize. Iako dosadašnjim nastavcima kritike nisu bile nimalo sklone, publika je bila, a što brojke i pokazuju.

O autoru

O autoru