Medvjedić Paddinton putuje u Peru: Treći dio franšize počinje sa snimanjem

Svima omiljeni smeđi medvjedić Paddington vraća se u svoje rodno mjesto nakon prva dva neodoljiva i hvaljena filma.

Ako vas je Medvjedić Paddington 2 (Paddington 2, 2017.) potaknuo da poželite postati bolja osoba, pripremite se za nastavak.

Paddington 3 kreće sa snimanjem ovog ljeta

Serijal o Paddingtonu uskoro će postati trilogija i na dobrom je putu da postane jedna od franšiza s najboljim recenzijama jer Medvjedić Paddington u Peruu uskoro počinje s produkcijom. Deadline ima informacije o trećem nastavku, i iako se njegova radnja trenutno drži u tajnosti, kao što nam sam naslov sugerira, u trećem dijelu svima omiljeni medvjedić će se pronaći u “najdubljem, najmračnijem Peruu”, koji je ujedno i njegovo rodno mjesto.

Medvjedić Paddington (2014)
Medvjedić Paddington (Foto: StudioCanal 2014.)

Paul King, Simon Farnaby i Mark Burton, suradnici na prva dva filma o Paddingtonu su i ovdje prisutni te stvaraju priču za novi nastavak. Scenarij bi trebali napisati Mark Burton, Jon Foster i James Lamont. Dougal Wilson, redatelj brojnih reklama i glazbenih spotova, ovim će filmom debitirati na dugometražnom filmu.

Paddington se vraća u Peru

Izvršna direktorica Studiocanala Anna Marsh i izvršni potpredsjednik internacionalne produkcije Ron Halpern izjavili su: “Već dugo smo veliki obožavatelji Dougalovog rada, njegove zapanjujuće vizualne kreativnosti, njegovog pripovijedanja, srca, emocija i humora. Oduševljeni smo što će Dougal režirati treći film o Paddingtonu. Veselimo se što ćemo Paddingtona vratiti u Peru za njegovu sljedeću avanturu na velikom platnu.”

Medvjedić Paddington 2 (2017.)
Medvjedić Paddington 2 (Foto: StudioCanal 2017.)

Redatelj prva dva filma je zaštitnički nastrojen prema Paddingtonu

Paul King, redatelj prva dva Paddingtona, komentira: “Nakon deset godina rada na filmovima o Paddingtonu, osjećam se apsurdno zaštitnički nastrojen prema malom medvjedu i drago mi je što će Dougal biti tu da ga drži za šapicu dok se ukrcava na svojoj trećoj avanturi na velikom platnu. Dougalov rad nikad nije bio ništa manje nego zadivljujući: smiješan, lijep, iskren, maštovit i potpuno originalan. Teta Lucy nas je jednom zamolila  ‘Molim vas, pripazite na ovog medvjeda’. Znam da će Dougal to izvrsno učiniti.”

Novi redatelj je komentirao: “Kao veliki obožavatelj prva dva filma, vrlo sam uzbuđen (ako ne i malo zastrašen) što nastavljam priču o Paddingtonu. To je ogromna odgovornost, ali svi moji napori bit će usmjereni na snimanje trećeg filma koji odaje počast ljubavi koju mnogi ljudi gaje prema ovom posebnom medvjedu.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru