Ryan Gosling kao kaskader u novom filmu Davida Leitcha

EKSKLUZIVNO: Nakon žestoke aukcije, Universal Pictures je dobio “paket” za dramu bez naslova koju režira David Leitch s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi, kojega kaskaderski žanr očito privlači, jer je već glumio u trileru Drive i drami Place Beyond the Pines. Scenarij će napisati Drew Pearce, koji je za Universal napisao scenarij za spinoff filma Brzi i žestoki, hit film Hobbs & Shaw u režiji Davida Leitcha.

Dogovor je milijunski. Film producira Guymon Casady kroz produkcijsku kuću Entertainment 360 (s Geoffom Shaevitzom i Pearceom kao izvršnim producentima), zajedno s Goslingom i njegovom tvrtkom, te s Kelly McCormick, partnericom iz produkcijske kuće 87North. Nekoliko drugih studija također je bilo u kombinaciji, uključujući Netflix, Paramount i MGM.

Universal ima odlične odnose s Leitchom i McCormick, čija je produkcijska kuća 87North kod njih na prvom mjestu.

Za Leitcha je projekt izuzetno osoban. Rijetki je kaskader i koordinator kaskadera koji je postao filmaš s A-liste. Još jedan je Chad Stahelski, kojemu je Leitch bio ko-redatelj na filmu John Wick, i malo tko prije njih, sve unatrag do Hala Needhama. Leitch, koji je također režirao Deadpool 2, već neko vrijeme pokušava pronaći pravi projekt u kaskaderskoj akcijskoj areni, žanru koji je zamah dobio zahvaljujući Brad Pittovoj Oskarom nagrađenoj ulozi kaskadera Cliffa Bootha u filmu Quentina Tarantina Bilo jednom u Hollywoodu.

Leitch i Gosling jako su zauzeti, ali plan je snimiti ovaj film brzo. Leitch je trenutno u predprodukciji Sonyjevog akcijskog filma Bullet Train s Brad Pittom u glavnoj ulozi. Gosling je potpisao glavnu ulogu uz Chrisa Evansa u filmu The Gray Man na Netflixu kojeg režiraju Joe i Anthony Russo, a obvezao se i na snimanje još neimenovanog filma o astronautima na MGM-u s Lordom i Millerom.

O autoru

O autoru