‘Kaskader’ s novim trailerom pokazuje da Ryan Gosling i ovo ljeto ima hit film

Oko mjesec dana dijeli nas do početka prikazivanja filma Kaskader u kinima, a kako se kinopremijera bliži, sve je jasnije da Ryan Gosling ima još jedan film koji svakako treba pogledati.

I drugi objavljeni trailer za akcijsku komediju Kaskader (The Fall Guy) obećava dobru zabavu uz poznati holivudski dvojac. Iako Ryan Gosling nije osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca, njegova glumačka (ali i performerska) uloga u velikom prošlogodišnjem hitu Barbie, pobudila je veliko zanimanje publike za sve što ovaj 43-godišnji glumac radi. S njim u Kaskaderu glumi Emily Blunt, također ove godine nominirana za najbolju sporednu glumicu i to zahvaljujući ulozi u ovogodišnjem oskarovskom rekorderu – Oppenheimeru.

Premijera oduševila

No, nije ovdje riječ samo o tome da dvoje odličnih glumaca iz dva isto takva filma koja su obilježila prošlu godinu glume zajedno, nego i o tome da je film, nakon premijere na festivalu SXSW u Austinu, dobio redom dobre ocjene kritičara. Uz sve to, film, osim zabave, pruža uvid u zanimljivu filmsku granu, kaskadersku, a da je riječ o vjernom prikazu tog atraktivnog zanimanja, najbolje govori činjenica da je redatelj David Leitch i sam bivši kaskader te da je inzistirao na “staroj kaskaderskoj školi” što je na kraju dovelo do upisivanja filma u Guinnessovu knjigu rekorda.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     A baš kao i glavni glumci, i redatelj ima dobre reference. U njegovoj filmografiji nalaze se hitovi Deadpool 2 (2018.), Brzina metka (Bullet Train, 2022.), Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, 2019.)…

     Adaptacija serije

     Ryana Goslinga u filmu ćemo gledati u ulozi Colta Seaversa, filmskog kaskadera i lovca na ucjene, dok Emily Blunt glumi Jody Moreno, Coltovu bivšu djevojku koja radi na svom redateljskom debiju.

     Iako je Colt na zalasku svoje karijere i unatoč tome je gotovo poginuo na prošlom snimanju filma, on prihvaća angažman u Moreninom filmu. No to što radi na bivšu djevojku nije najveći problem. Naime, suočeni su s nestankom glavnog glumca u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), pa Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao i spasio film Jody Moreno…

     Kaskader je snimljen prema istoimenoj seriji The Fall Guy iz 1981., adaptirani scenarij potpisuje Drew Pearce, a u kinima se očekuje 25. travnja.

     O autoru

     O autoru