“Tvornica hitova” A24 do ljeta objavljuje četiri nova filma

Nakon uspješnica Sve u isto vrijeme, Kit i Poslije sunca, A24 najavljuje nove filmove, između ostalih i You Hurt My Feelings. Film je to u kojem nakon deset godina ponovo surađuju redateljica Nicole Holofcener i glumica Julia Louis-Dreyfus.

Na krilima uspjeha filma Sve u isto vrijeme, produkcijska kuća A24 objavila je trailer za jedan u nizu filmova koje će izdati do ovoga ljeta. Riječ je o humorističnoj drami You Hurt My Feelings redateljice i scenaristice Nicole Holofcener u kojoj glavne uloge tumače Julia Louis-Dreyfus i Tobias Menzies.

Film je premijerno prikazan u siječnju na Filmskom festivalu Sundance, a u kinima se očekuje krajem svibnja. Druga je to suradnja glavne glumice i redateljice iza kojih je romantična drama Dobro rečeno (2013.).

Povjerenje i laži

U novom filmu riječ je o povjerenju, lažima i stvarima koje govorimo ljudima koje najviše volimo, a Julia Louis-Dreyfus je spisateljica Beth koja slučajno otkrije što njezin dugogodišnji suprug Don (Tobias Menzies) zaista misli o njezinoj posljednjoj knjizi.

Nakon niza godina podrške i ohrabrenja, Beth se odjednom mora uhvatiti u koštac s ovom novootkrivenom izdajom. Dok par pokušava popraviti situaciju i iznova uspostaviti međusobno povjerenje, istovremeno oboje pokušavaju izaći na kraj s izazovima koje im nose poslovni životi.

Osim Louis-Dreyfus i Menziesa, u filmu glume i Arian Moayed, Michaela Watkins, David Cross, Amber Tamblyn i Owen Teague.

Novi niz filmova

Ovim filmom A24 najavljuje novu seriju filmova koja slijedi onu iznimno uspješnih o čemu svjedoči i niz osvojenih Oscara – njih čak sedam za Sve u isto vrijeme, zatim Kit za koji je Brendan Fraser dobio Oscara za najboljeg glumca, te Poslije sunca s Paulom Mescalom koji je također bio nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

Iz A24 “radionice” u kina prvi stiže treći film redatelja Arija Astera Beau Is Afraid, s Joaquin Phoenix u glavnoj ulozi, koji se u kinima očekuje 21. travnja. Slijedi You Hurt My Feelings 28. Svibnja dok bi 2. Lipnja na velika platna trebao doći dugometražni redateljski debi Celine Song Past Lives. Australski horor Talk to Me najavljen je za 28. srpnja.

O autoru

O autoru