Dobitnici Oscara Daniels tvrde da se nisu prodali režirajući novu seriju iz svijeta Ratova zvijezda

Nakon što je objavljena vijest da će Daniels režirati ‘Ratovi zvijezda: Skeleton Crew’, Daniel Kwan odgovara svima onima koji govore da su se prodali.

Prije nekoliko dana objavljeno je da će redatelji filma koji je osvojio 7 Oscara Sve u isto vrijeme, Daniels (Daniel Kwan i Daniel Scheinert), snimiti barem jednu epizodu TV serije Ratovi zvijezda: Skeleton Crew. Dok je većina tu vijest dočekala s veseljem, bilo je onih koji su optužili redateljski duo da se prodao.

Volimo Ratove zvijezda

Kako prenosi Entertainment Weekly, Daniel Kwan se oglasio kako bi odgovorio na loše reakcije i objasnio da režiraju samo jednu epizodu nove serije iz svijeta Ratova zvijezda.

Lol, svi ljudi koji nam govore o tome da nas je uvukao ‘korporacijski stroj’ mogu se smiriti. Takvi naslovi uvijek dovode u zabludu“, napisao je Kwan.
Ne brinite. Ne radimo cijelu seriju, gostovali smo kao režiseri na jednoj epizodi. Jon Watts nam je prije nekog vremena pristupio da napravimo epizodu (prije nego što je EEAAO uopće izašao). Volimo Jona, volimo Ratove zvijezda, volimo učiti o novoj tehnologiji, volimo upoznavati novu glumačku postavu i ekipu, i trebali su nam ti dani da održimo svoje zdravstveno osiguranje (!!!) pa je to bilo lako da.“

Ratovi zvijezda: Skeleton Crew
Ratovi zvijezda: Skeleton Crew (foto: LucasFilm)

Sljedeći film će biti originalni projekt Danielsa

Daniels su snimili svoju Skeleton Crew epizodu prošle godine, a Kwan je o tome komentirao: „Uzbuđen sam što ćete svi to vidjeti.“

Što se tiče budućnosti, Daniel Kwan je rekao: „Naš sljedeći film bit će originalni Danielsov projekt tako da možete prestati brinuti (i prestati me gnjaviti oko toga).“

Daniels su kući odnijeli nagradu za najbolju režiju na dodjeli Oscara za svoj rad na filmu Sve u isto vrijeme, kao i nagrade za najbolji film, najbolji originalni scenarij, najbolju montažu, najbolju glumicu (Michelle Yeoh), najboljeg epizodnog glumca (Ke Huy Quan), i najbolju epizodnu glumicu (Jamie Lee Curtis).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Skeleton Crew, Mandalorijanac i Ashoka zajedno?

     Tvorac serije Ratovi zvijezda: Skeleton Crew je redatelj MCU filmova Spider-Man s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, Jon Watts. Nova serija prati „četvero djece koja se nađu izgubljena u beskraju galaksije pokušavajući pronaći put kući.“

     Radnja se odvija u eri Nove Republike, pa je moguće da bi se radnja mogla ispreplesti s onom iz Mandalorijanca i Ahsoke. U ovom trenutku, jedini potvrđeni glumac serije je Jude Law, ali nije poznato u kojoj ulozi. Skeleton Crew je najavljen za izlazak na Disney+ u 2023. godini.

     O autoru

     O autoru