Seth Rogen kao glumac, scenarist i redatelj u nadolazećoj seriji o šoubiznisu

Nova Seth Rogenova serija za Apple TV+ biti će komedija smještena u svijet hollywoodskog šoubiznisa.

Kako navodi Deadline, Seth Rogen će glumiti, biti jedan od scenarista, redatelj i izvršni producent nove TV serije za Apple TV+ koja se bavi šoubiznisom u Hollywoodu. Sama ideja neodoljivo podsjeća na seriju Svita (Entourage, 2004.) što je odlična stvar jer ima šanse dati nam uvid u svijet zabave iz posebne perspektive.

Rogen - Theron - Long Shot
Seth Rogen i Charlize Theron u filmu Zavedi me ako možeš © Ascot Elite

Seriju je naručio Apple TV+ bez prethodno prezentirane pilot epizode što znači da se ima potpuna vjera u projekt. A kako i ne, kad Seth Rogen i Evan Goldberg koji su redatelji i scenaristi projekta iza sebe imaju već čitav niz uspješnih serija i nominacija za nagradu Emmy; Dečki (The Boys, 2019.), Pam & Tommy (2022.), Nepobjediv (Invincible, 2019.)…

Osim Rogena i Goldberga, scenarij će s njima pisati dvostruki dobitnici nagrade Emmy Peter Huyck i Alex Gregory koji su zaslužni za scenarij serije Potpredsjednica (Veep, 2012.), Frasier (1993.) i mnoge druge.

Radnja nove serije je o naslijeđu holivudskog filmskog studija koji pokušava preživjeti u svijetu u kojem umjetnost i trgovina sve teže uspijevaju živjeti zajedno. Seth Rogenu nisu strane uloge niti  na malim ekranima poput onih u serijama Future Man (2017.), Dečki (The Boys, 2019.) i zadnja u kojoj je glumio – Pam & Tommy (2022.).

Pam & Tommy - Rogen Offerman
Seth Rogen i Nick Offerman u seriji Pam & Tommy © Hulu

Rogen je glumio uz Lily James i Sebastiana Stana u Pam & Tommy, Huluovoj mini-seriji koja je prikazivala turbulentni trogodišnji brak između Pamele Anderson i Tommyja Leeja, s posebnim naglaskom na krađu i ilegalnu distribuciju zloglasne snimke seksa para koja je snimljena privatno tijekom njihovog medenog mjeseca. Rogen je glumio Randa Gauthiera, čovjeka koji je zapravo ukrao snimku seksa.

Prvo nadolazeće ostvarenje gdje ćemo Seth Rogena moći vidjeti je uz Michelle Williams, Paula Danoa i Gabriela LaBellea u polu-autobiografskoj drami o odrastanju Stevena Spielberga, Fabelmanovi, koji u hrvatska kina stiže 24. studenog.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru