‘Sausage Party: Foodtopia’: Seth Rogen upozorava da će serija biti ‘nezamislivo šokantna’

Nastavak filma ‘Sausage Party’ u obliku TV serije bio je šokantan i za glumce koji likovima posuđuju glas, upozorava Seth Rogen.

Tim koji stoji iza Sausage Party: Foodtopia, serije koja je nastavak filma Sausage Party iz 2016., sprema nešto veoma smiješno i neviđeno za nastavak filmske priče, ovaj puta u obliku od 8 epizoda serije.

Originalni film napravio je pomutnju među djecom i roditeljima

Nakon što je originalni film najavljen, svi su godinama mislili da je to samo zafrkancija. No 2016. došao je u kino dvorane s oznakom R (nije za mlađe od 17 bez pratnje roditelja ili skrbnika). Pomutnja među gledateljima i kod samih kinoprikazivača je naravno bila neizbježna jer Sausage Party je izgledao kao još jedan dječji animirani film, pa su roditelji ne informirajući se uopće o tome što idu gledati – vodili djecu u kino da ga svi zajedno pogledaju.

Očito nisu čitali ni vijesti jer se voditelj jednog kino lanca u Kaliforniji par mjeseci ranije javno ispričavao na sva zvona što su zabunom pokazali trailer za Sausage Party prije animiranog filma U potrazi za Dorom (Finding Dory, 2016.). Tako da su dječica i svi prisutni prije početka obiteljskog Pixar filma gledali kobasice kako psuju i… rade svašta.

Sausage Party
Scena iz filma Sausage Party (Foto: Sony Pictures)

Scenaristi nastoje podignuti šok na još višu razinu

I sada, 7 godina kasnije, scenarist, producent i glavna zvijezda Sausage Party-ja, Seth Rogen, najavio je seriju koja se nastavlja na film. U razgovoru s Empireom, Seth Rogen kaže da će serija publici djelovati “nevjerojatno šokantnom” budući da scenaristički tim daje sve od sebe kako bi podigli već lude ideje na još višu razinu.

Rogen je uvjeren da će ljudi pričati o Sausage Party: Foodtopia na načine na koje druge animirane serije ne uspijevaju inspirirati takve razgovore. Osobito je ponosan na scenu koja će natjerati publiku da podigne čeljusti s poda.
Postoji jedna specifična scena koja je imala posebnu projekciju za PR-ovce Amazona. Svi biste sada trebali početi razmišljati o ovome. Vjerojatno ćete morati puno razgovarati o ovome.”

Za scenariste i glumce uključene u Sausage Party: Foodtopia prema Rogenu nema povratka s dubine izopačenosti dosegnute ovim novim projektom. Primjerice, čak je i glumicu Kristen Wiig zateklo ono što je trebala snimiti.

Kristen Wiig je neki dan došla snimiti nekoliko rečenica, i mislim da smo svi postali neosjetljivi na to, jer ćemo jednostavno reći, ‘Vrti scenu!’, a ona je onda rekla, ‘Oh moj Bože?! Ovo je suludo!’”

Sausage Party
Scena iz filma Sausage Party (Foto: Sony Pictures)

‘Trostruko više seksa s hranom. To je ono što svijet trenutno treba.’

Izvršni producenti Sausage Party: Foodtopia Seth Rogen i Evan Goldberg, dvojac koji je publici već podario na svoj način šokantne serije poput The Boys (2019.), Invincible (2021.) i Preacher (2016.), o novoj seriji su rekli:

Film je nekad bio superiorniji oblik umjetnosti u odnosu na televiziju, a mi smo skromno dosegnuli vrhunac onoga što se može postići filmom u našem izvanrednom opusu, Sausage Party. Ali sad kada je film potpuno mrtav i TV je vječni kralj zabave, odlučili smo nastaviti epske avanture naše kulinarske ekipe u televizijskom remek-djelu ‘Sausage Party: Foodtopia’ koje će uskoro postati legendarno. Ima puno srca, duplo više fora i trostruko više seksa s hranom. Drugim riječima, to je upravo ono što svijet trenutno treba.

Redatelji originalnog filma Conrad Vernon i Greg Tiernan režiraju i seriju, a Rogen, Wiig, Michael Cera, David Krumholtz i Edward Norton vraćaju se davati glas svojim likovima iz originala, dok se Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell i Yasser Lester pridružuju glumačkoj ekipi u ovoj neukusnoj animiranoj avanturi.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru