Regé-Jean Page krenuo na Zapad putem Paula Newmana

Ljepotan iz hit TV serije Bridgerton prihvatio je ulogu u Amazonovoj seriji Butch and Sundance, malo drugačijoj adaptaciji kultnog filma iz 1969. Britanski glumac Regé-Jean Page krenuo putem Paula Newmana glumit će Butcha Cassidya, istog lika kojeg je u originalnom filmu tumačio Newman.

Detalji o seriji zasad su rijetki. Navodno svi ugovori još nisu potpisani, a i Butch and Sundance je tek radni naslov. No, zna se da su producenti braća Joe i Anthony Russo, a radnja bi se trebala odvijati u alternativnoj Americi sličnoj onoj iz serije Man in the High Castle.

Golemi izazov

Pageu će se kao glavni glumac pridružiti Glen Powell, najpoznatiji po ulozi u filmskom hitu Top Gun: Maverick, koji će tumačiti Sundancea Kida. Pred njim je golemi izazov, jer u originalnom filmu tu ulogu imao Robert Redford.

Serija će biti inspirirana vesternom Butch Cassidy i Sundance Kid iz 1969. U filmu o dvojici pljačkaša vlakova koji bježe od vlasti, Butcha je glumio Paul Newman, dok je Sundance Kid bio Robert Redford. Hvaljeni vestern osvojio je četiri Oscara, a American Film Institute proglasio stavio ga je na 73. mjesto najboljih američkih filmova.

O autoru

O autoru