‘Ledena cesta 2’: Liam Neeson ponovno za volanom, ovaj puta na cestama Himalaja

 U nastavku akcijskog trilera iz 2021. Liam Neeson mora zaštititi autobus pun putnika na cestama za Himalaju.

Vječna akcijska zvijezda Liam Neeson se vraća na otvorenu cestu u novom nastavku akcijske avanture Ledena cesta (The Ice Road, 2021.). Drugi dio nazvan Ledena cesta 2: Nebeski put (Ice Road 2: Road to the Sky) Neesona odvodi u planine Nepala, daleko od cesta sjeverne Kanade.

Od sjeverne Kanade do Himalaja

U Ledenoj cesti 2: Nebeski put Neesonov lik Mike McCann kreće ispoštovati posljednju želju svog pokojnog brata putujući u Nepal kako bi prosuo njegov pepeo na Mount Everestu. Dok putuju autobusom negostoljubivim krajolikom na 3 i pol kilometra nadmorske visine, poznatim kao Nebeski put, Mike i njegov planinski vodič sukobljavaju se s nepalskim plaćenicima i moraju se boriti kako bi preživjeli. Kako bi napetost bila još veća, Mike mora zaštititi autobus pun putnika i domovinu lokalnih seljana.

Jonathan Hensleigh (Umri muški 3, 1995., Jumanji, 1995.) režira novu Ledenu cestu prema scenariju kojeg je sam napisao, dok ga produciraju Code Entertainment, ShivHans Pictures i Envision Media. Solution Entertainment Group upravlja međunarodnom prodajom i planira dovesti projekt na ovogodišnji Filmski festival u Cannesu.

Ledena cesta
Liam Neeson u filmu Ledena cesta (Foto: Editus)

“Ovo je stvar koju svi traže”

Jedva čekam ispričati ovo sljedeće poglavlje sage o Ledenoj cesti”, rekao je Hensleigh.

Oduševljen sam što ovaj nastavak prepun akcije donosimo na tržište znajući da je ovo stvar koju svi traže, i, naravno, oduševljen sam što nastavljamo naše partnerstvo s Codeom i odnos s Liamom Neesonom,” dodao je Wilson iz The Solutiona.

Liam Neeson koji će ovog lipnja napuniti 71 godinu, i dalje ne posustaje sa snimanjem zahtjevnih akcijskih filmova. Jer kao ni prvi dio Ledene ceste, ovaj nastavak neće biti sniman u toplini filmskog studija već pod pravim zimskim uvjetima koji bi i upola mlađim glumcima predstavljali izazov. No za gospodina Neesona to je samo još jedan dan na poslu.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru