‘Ratovi zvijezda’: Liam Neeson smatra da franšiza gubi na mističnosti zbog previše spin-offova

Liam Neeson voli svoju ulogu u dalekoj, dalekoj, galaksiji, ali ipak je mišljenja kako previše spin-offova uništava mističnost čitavog svemira ‘Ratova zvijezda’.

Liam Neeson smatra da postoji poremećaj u Sili zahvaljujući prilično brzom širenju filmskog svemira Ratova zvijezda (Star Wars). U emisiji Watch What Happens Live, Neeson je rekao da želi izbjeći glavnu ulogu u vlastitoj spin-off seriji jer prezasićenost projektima Ratova zvijezda umanjuje franšizu.

Ne, nisam”, je bio Neesonov odgovor na to da li je zainteresiran vratiti se u svemir Ratova zvijezda za spin-off na Disney+. “Postoji toliko mnogo spin-offova Ratova zvijezda. To mi ga razvodnjava i oduzelo mu je misterij i magiju na čudan način.”

Star Wars Episode I Phantom Menace
Ewan McGregor i Liam Neeson u filmu Ratovi zvijezda Epizoda I: Fantomska prijetnja © Lucasfilm Ltd.

Tko je gledao seriju Obi-Wan Kenobi (2022.), zna da se Neeson pojavljuje na kratko kao njegov lik Qui-Gon Jinn, iako Neeson kaže da je to bilo samo malo zabave. Tijekom intervjua, rekao je da je “lijepo raditi malo s Ewanom (McGregorom)” u Obi-Wan Kenobiju.

Ipak, ne planira stvoriti naviku od vraćanja u daleke, daleke galaksije. Neeson je bio gost s Paulom Ruddom u epizodi Watch What Happens Live, kojemu se okrenuo i rekao: “Napravili smo TV verziju. Pojavio sam se u prošloj epizodi. Izgovorio sam dvije rečenice. Dvije rečenice.” Neeson je dodao: “I to je bilo super! To mi se svidjelo raditi.”

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Osim što mu se sviđa glumiti Qui-Gon Jinna u ograničenom izdanju, Neeson je zauzetiji no ikad. Predvodi dugo najavljivani remake filma Goli pištolj (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!, 1988.) Akive Schaffera i ima više projekata u različitim fazama razvoja. Thug, krimi triler redatelja Hansa Pettera Molanda je u postprodukciji, kao i vestern drama In the Land of Saints and Sinners redatelja Roberta Lorenza. Retribution redatelja Nimróda Antala također je u postprodukciji, i poput Golog pištolja, ovo je remake, ali ipak novijeg španjolskog trilera El desconocido (2015.).

     S obzirom na navedene filmove, i još njih nekoliko u počecima produkcije, Neeson ne mora tako skoro vratiti se u svijet Ratova zvijezda, osim ako se ne želi kao što je rekao – zabaviti.

     O autoru

     O autoru