Keanu Reeves otkrio detalje iz svoje karijere u akcijskim filmovima

U posljednjoj epizodi ‘The Art of Action’ filmske zvijezde Scotta Adkinsa, ovaj put je gostovao Keanu Reeves te govori o svojoj karijeri u akcijskim filmovima.

Kako je i sam Scott Adkins zvijezda akcijskih filmova, u svoje slobodno vrijeme snima YouTube emisiju na svom kanalu pod nazivom The Art of Action (Umijeće akcije), a sugovornici su mu neki od najznačajnijih modernih akcijskih zvijezda te ih intervjuira o njihovim karijerama u žanru akcije.

Drukčiji tip intervjua

Ono što zapravo izdvaja Adkinsove intervjue od ostalih je to što je i sam akcijski glumac, te točno zna kakav fizički izazov mogu biti ovi filmovi i može ući u potankosti nekih od najsloženijih sekvenci u njihovim karijerama. Adkins je intervjuirao gotovo svaku poznatu akcijsku zvijezdu i oni obično pričaju o stvarima koje se negdje dalje ne mogu čuti, a sve zahvaljujući Adkinsovim znanjem o glumi u toj vrsti filma.

Boyka: Undisputed IV
Scott Adkins u filmu Boyka: Undisputed (Foto: Millennium Films)

To je ono što ove intervjue izdvaja od ostalih jer svi gosti imaju poštovanja prema svom domaćinu koji osim što je glumac, ima pravo umijeće u borilačkim vještinama koje i sami posjeduju. Adkins je i od u javnosti poznatog akcijskog čangrizala Stevena Seagala uspio izvući detalje o počecima i tijeku njegove karijere, što bi inače ovaj u svakom drugom intervjuu zaobišao, ignorirao ili jednostavno bezobrazno reagirao na postavljena pitanja.

Vjerojatno najpotpuniji Keanu Reevesov intervju

Kako bi proslavili izlazak zajedničkog filma John Wick 4 (John Wick: Chapter 4), Adkins se u svojoj emisiji našao s filmskim kolegom Keanuom Reevesom za opsežni intervju u dva dijela u kojem glumac govori o svojoj karijeri. U prvom dijelu intervjua koji je upravo izašao, Reeves govori o svojim ranijim akcijskim filmovima, posvećujući značajno vrijeme filmovima Pakleni val (Point Break, 1991.), Speed (Brzina, 1994.) i Matrix (1999.).

Ovaj intervju koji traje čak 45 minuta je jedan od najboljih i najpotpunijih koje je Keanu Reeves ikad dao. Adkinsov ‘kućni’ show snima se na Zoomu i jednostavno daje osjećaj dvojice prijatelja koji pričaju o stvarima koje obojica najviše vole – o akcijskim filmovima. Od samog početka jasno je da su Adkins i Reeves uzbuđeni i veseli što razgovaraju baš o toj temi, te obojica jedan drugog neprestano hvale.

John Wick 4
Scena iz filma John Wick 4 (Foto: Lionsgate)

Za fanove akcije i Keanu Reevesa

Reeves govori o tome kako nikome nije bio prvi izbor za ulogu u Paklenom valu, pripisujući zasluge redateljici Kathryn Bigelow za lobiranje u studiju u njegovo ime. Koliko je složena potjera trčeći i kako je Patrick Swayze bio sposoban lik, samo su neke od tema o kojima govori za taj film, kao i operacija vrata koja mu je gotovo označila kraj karijere.

Ovaj intervju je prava poslastica za sve ljubitelje akcijskih filmova i Keanu Reevesa, a u ovom prvom dijelu još nije ni stigao do serijala John Wick, o čemu će govoriti u drugoj epizodi.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru