Keanu Reeves u igranom filmu Jonaha Hilla ‘Outcome’

Američki glumac Keanu Reeves i dalje je miljenik Hollywooda. Nakon što je objavljeno da se u ožujku 2023. vraća se kao slavni osvetnik John Wick, izašla je i vijest o novom filmskom projektu. 

Američki glumac Jonah Hill probio se na holivudsko zvjezdano nebo 2007. godine s filmom Superloš. Otada je ostvario niz zanimljivih uloga, od kojih je vjerojatno najznačajnija ona u Scorseseovom Vuku s Wall Streeta

2018. godine režirao je svoj prvi film, Mid90s, dramu o odrastanju. Prije dvije godine na Netflixu je prikazan njegov dokumentarni film Stutz o poznatom psihoterapeutu dr. Stutzu. Sada je otkriveno da Hill planira opet zagrijati redateljsku stolicu.

Premijera za Dan zahvalnosti

Scenarij za novi film Outcome potpisuju Ezra Woods i Jonah Hill, a glavnu ulogu tumačit će Keanu Reeves. Žanr, radnja filma i ostali detalji u ovoj fazi projekta još nisu poznati. Film producira Hillova produkcijska kuća Strong Baby.

Očekuje se da će Outcome u kina doći za američki praznika Dan zahvalnosti, a navodno je nekoliko studija i platformi za streaming već izrazilo svoj interes za kupnju filma.

Zaposleni Keanu

Keanu Reeves se u posljednje dvije godine vratio se svojim legendarnim ulogama u franšizi Bill & Ted, kao i ulozi Nea u Matrix Uskrsnuća, a koja je odredila njegovu karijeru.

Otkriveno je također kako ponovno reprizira ulogu Johna Wicka u spin-off seriji Ballerina, koja je ovih dana krenula sa snimanjem.

O autoru

O autoru