John Travolta i Katherine Heigl glumit će zajedno u romantičnoj komediji

Snimanje filma That’s Amore! trebalo bi započeti ovog ljeta, a trenutačno traju pregovori i s 80-godišnjim Christopherom Walkenom kojemu je također namijenjena jedna od glavnih uloga.

That’s Amore! naziv je romantične komedije koju će, ako je suditi po glumačkoj i ostaloj filmskoj ekipi, ljubitelji ovog žanra s nestrpljenjem iščekivati. Naime, za sada, je poznato da će glavne uloge tumačiti John Travolta (Gle tko to govori/Look Who’s Talking, 1989.) i Katherine Heigl (Ulica krijesnica/Firefly Lane, 2021.). Prema pisanju Deadlinea, u tijeku su pregovori i s 80-godišnjim Christopherom Walkenom (Osvetnički masakrs/Severance, 2006.) kojemu je također namijenjena jedna od glavnih uloga, Scenarist i redatelj je Nick Vallelonga koji je kao koscenarist i producent filma Zelena knjiga: Vodič za život (Green Book, 2018.) osvojio dva Oscara, a poznato je i da će glavni snimatelj biti poznati Talijan, Dante Spinotti (Posljednji Mohikanac/The Last of the Mohicans, 1992.).

Travoltu ćemo gledati u ulozi Nicka Venerea, moderne verzije Martyja iz filma Marty snimljenog 1955. godine. Riječ je, dakle, o neženji koji na spoju nije bio već godinama, nikada nije čuo riječi “Volim te!” i misli da ih nikada i neće čuti. Heigl pak glumi Patty Amore koja pak ima svoje probleme – sramežljiva je, introvertirana i ma brojne  tikove i općenito je nervozna. Tajna iz njezine prošlost u kombinaciji s pretjerano zaštitnički nastrojenim ocem, natjerali su je da odustane od spojeva. Ipak, kad Nick i Patty doslovno nalete jedno na drugo, oboje odmah osjete povezanost. No, kad unatoč svojim emocionalnim “utezima” počnu izlaziti, u njihov se odnos počnu miješati – njihove obitelji.

Od serije, preko rom-coma do trilera

Vallelonga (koji ima tvrtku Vallelonga Productions) trebao bi vbiti i producent filma, zajedno sa Cassianom Elwesom (tvrtka Elevated Films) te Brendom Emmett i Vinceom Emmettom (tvrtka American Troubadours).  David Polemeni je izvršni producent filma, zajedno s Tamarom Birkemoe i Markom Damonom iz Palisade Park Picturesa.

“Jako smo uzbuđeni što možemo najaviti That’s Amore! kao najvažniji filmski naslov Palisade Park Picturesa (PPP). Izvrsni, dobro poznati glumci i romantični šarm jamac su kvalitete ovog filma koju će PPP nastaviti nuditi  i u budućnosti”, rekla je Tamara Birkemoe iz PPP-a.

Katherine Heigl dobro je poznata po ulozi Izzie Stevens u doktorskoj seriji Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy) koja se prikazuje od 2005. godine i ove godine je prikazana 19. sezona. Ta joj je uloga osigurala i nagradu Primetime Emmy, a imala je i niz uloga u romantičnim komedijama, između ostalih i u Zalomilo se (Knocked Up, 2007.) sa Sethom Rogenom, Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta (27 Dresses, 2008.) s Jamesom Marsdenom, Gola istina (The Ugly Truth, 2009.) s Gerardom Butlerom te Kad te ljubav pronađe (Life as We Know It, 2010.) s Joshom Duhamelom. Heigl je nedavno glumila i u trilerima Nezaboravno (Unforgettable, 2017.) i Rainin strah (Fear of Rain 2021.), a imala je i glavne uloge u TV serijama Face (Suits) i Ulica krijesnica (Firefly Lane).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Legendarni glumac još uvijek bez Oscara

     Travolta je pak poznat po ulogama u filmovima Groznica subotnje večeri (Saturday Night Fever, 1977.) i Pakleni šund (Pulp Fiction, 1994.) za koje je bio i nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glumca. Zlatni globus osvojio je za ulogu u filmu Uhvatite maloga (Get Shorty, 1995.), a Emmy za ulogu u seriji Američka kriminalistička priča: Narod protiv O.J.Simpsona (American Crime Story: The People v. O. J. Simpson, 2016.). Legendarni glumac iza sebe ima čitav niz filmova i serija, a pamtimo ga i po ulogama u  Briljantinu (Grease, 1978.), Čovjeku bez lica (Face/Off, 1997.), Laku za kosu (Hairspray, 2007.) i Michaelu (1996.), a prošle smo ga godine, zajedno s Bruceom Willisom s kojim je glumio i u Paklenom šundu, gledali u filmu Paradise City.

     Snimanje filma That’s Amore! trebalo bi započeti u kolovozu ove godine, a još nije poznat datum kinopremijere.

     O autoru

     O autoru