Jedna od posljednjih uloga Rayja Liotte: Objavljen trailer za ‘Fool’s Paradise’

Redateljski prvijenac Charlieja Dayja (u kojem je i glavni glumac te scenarist) s nestrpljenjem se očekuje i zbog Rayja Liotte. Naime, zvijezda Dobrih momaka iznenada je preminula u svibnju prošle godine, tijekom snimanja filma Dangerous Water.

Glumac, scenarist, producent, podcaster i “glas” Super Marijevog brata Luigija – Charlie Day – uskoro će se predstaviti i kao redatelj. Naime, objavljen je prvi trailer za njegovu satiričnu komediju Fool’s Paradise u kojoj jednu od posljednjih svojih uloga ima i prije nepunu godinu dana preminuli Ray Liotta.

No, Day u filmu nema samo redateljske zasluge. Štoviše, kako smo i navikli od ovog svestranog Amerikanca, on je i scenarist te glavni glumac.

Pravo lice Hollywooda

U filmu je riječ o čovjeku iz filmske industrije koji je očajan jer glumac iz filma na kojemu radi odbija izaći iz svoje prikolice na setu. Iako se čini da ga je sreća napustila, on slučajno nailazi na osobu nedavno puštenu iz mentalne ustanove koja izgleda baš poput problematičnog glumca. Uz pomoć moćnog producenta, pomaže mu da postane velika zvijezda, čak i da se oženi prelijepom glumicom.

Njih se dvojica u svojim avanturama susreću s pijanim filmskim zvijezdama, bezobzirnim akcijskim herojima, ujedno i beskućnicima, mušićastim redateljima, super agentima i moćnim mogulima. No, slava i bogatstvo nisu sve što su željeli, tako da moraju pronaći put do onoga što je njima najvažnije…

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Osim pokojnog Rayja Liotte i Chalieja Dayja, poznatog po ulozi Charlieja Kellyja u TV seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji (2005.), u filmu glume i Ken Jeonga (Suludo bogati Azijci, 2018.), Kate Beckinsale (Jolt, 2021., Prisoner’s Daughter, 2022.), oskarovac Adrien Brody (Plavuša, 2022., Manodrome, 2023.), Jason Sudeikis (South of Heaven, 2021.), Edie Falco (Avatar: Put vode, 2022.), Jason Bateman (Air, 2023.), Common (Alice, 2022.), Jillian Bell (Slučajni detektivi 2, 2023.), Dean Norris (Prilika života, 2019.), Jimmi Simpson (The Starling Girl, 2023.) i John Malkovich (Seneca – On the Creation of Earthquakes, 2023.).

     Liotta umjesto DeVita

     Uloga Fool’s Paradise jedna je od posljednjih zvijezde filma Dobri momci (1990.) i Polje snova (1989.) koji je prije iznenadne smrti u svibnju prošle godine ipak uspio vidjeti film, no redatelj Day ne može prežaliti što Liotta neće vidjeti i reakciju publike.

     Charlie Day je redatelj, glavni glumac i scenarist filma (Foto: Roadside Attractions)

     “Ray mi je svaka tri mjeseca slao poruke i pitao u kojoj je fazi film. A ja bih mu se obično ispričao što ne stižem raditi na njemu. Naime, bio sam zaokupljen pisanjem nove sezone serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji i kad sam završio, na red je došla montaža filma Fool’s Paradise, objasnio je Day.

     Zanimljivo je da je Liottina uloga prvotno bila namijenjena Dannyju DeVitu koji s Dayjom glumi u seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji, no DeVito je na kraju, zbog unaprijed dogovorenih snimanja, morao odustati od angažmana.

     “Ray je stvarno smiješan u filmu. Bio je predan svom poslu, posvećen i ozbiljno je pristupao svakoj ulozi. Sretan sam što je u ovom filmu”, zaključio je Charlie Day.  

     Kino premijera filma Fool’s Paradise najavljena je za 12. svibnja

     O autoru

     O autoru