Halle Bailey neopaženo bila na kinopremijeri ‘Male sirene’

Gledatelji nisu imali pojma da je glavna zvijezda filma s njima u kinu. Zapravo nitko nije znao dok sama Halle Bailey nije objavila video na TikToku.

Protekli je vikend, kad su kina diljem svijeta u pitanju, definitivno u znaku Male sirene (The Little Mermaid, 2023.). More ljudi posjetilo je kina kako bi pogledalo glazbeno-fantastični redatelja Roba Marshalla, a među njima bila je “sirena” Halle Bailey. Naime, američka kantautorica i glumica tumači naslovnu ulogu u filmu, a na kinopremijeri filma prošla je – nepaženo.

U kinu – incognito

Novopečena Disneyjeva princeza za kino je stavila sunčane naočale i zaštitnu masku, kupila kartu, kokice, pogledala film, a nakon svega objavila je video na TikToku koji potvrđuje da je bila štoviše, u pozadini je moguće vidjeti kinoposjetitelje koji snimaju selfie ispred velikog ekrana s Malom sirenom ni ne pomišljajući da uz njih prolazi glavna zvijezda filma.

Bailey je u kinodvoranu ušla kad je film već počeo, a u objavi je izrazila oduševljenje što je Mala sirena trenutačno broj 1 film u svijetu.

Halle Bailey postala je poznata kao članica dua “Chloe x Halle” koji je činila sa svojom sestrom Chloe Bailey. Njih su dvij kao duo izdale albume “The Kids Are Alright” i “Ungodly Hour” te su zaradili pet nominacija za Grammy.

Glumi se posvetila nakon uloge u sitecom seriji Grown-ish koju je dobila nakon što je duo “Chloe x Halle” napravio pjesmu za seriju, a u seriji su glumili i njezina sestra te brat.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Dosanjani san

     Imat ćemo je prilike gledati i u glazbenom remaku The Color Purple koji se očekuje još ove godine, no kako je sama rekla, uloga Ariel bilo je ostvarenje njezinog sna.

     “Oduvijek sam željela biti Disneyjeva princeza, no nikad nisam očekivala da će se to jednog dana i ostvariti. Osjećaj je nevjerojatan!”, rekla je Bailey.

     Malu sirenu je prema scenariju Davida Mageeja režirao Rob Marshall, a Bailey, u filmu glume i Jonah Hauer-King (Eric), Javier Bardem (Triton), Melissa McCarthy (Ursula), Awkwafina (Scuttle), Daveed Diggs (Sebastian) i Jacob Tremblay (Flounder).

     O autoru

     O autoru