Daniel Radcliffe nada se da će TV serija biti po volji onima nezadovoljnim filmovima

Max razvija TV seriju koja će ponuditi detaljniji remake knjiga J. K. Rowling. To će, uvjeren je Radcliff, zadovoljiti sve one koji su bili razočarani filmovima.

Britanski glumac Daniel Radcliffe nada se da će serija o Harryju Potteru zadovoljiti obožavatelje razočarane filmovima o ovom čarobnjaku. On je tumačio naslovni lik u svim osam filmova temeljenih na knjigama J. K. Rowling, počevši s filmom Harry Potter i Kamen mudraca (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, 2001.) pa do Harry Potter i Darovi smrti 2.dio (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, 2011.), izjava se odnosi na novu ekranizaciju Rowlingovih knjiga, no ovaj put u formatu TV serije koja će biti emitirana na Maxu.

Jedva čeka “ulogu” gledatelja

Zvijezda filmskog Harryja Pottera snimanje serije komentirala je govoreći o svojoj nominaciji za Emmy za ulogu u satiri biografskih filmova Weird: The Al Yankovic Story (2022.) te nije krila oduševljenje remakeom Pottera za koji se nada da će privući nove generacije, ali i dosadašnje fanove poznatog čarobnjaka koji nisu oduševljeni filmovima.  

“Moram reći da sam gledatelj uzbuđen i jedva čekam vidjeti seriju u kojoj ću moći uživati sa svima ostalima, ali ipak iz malo drugačije perspektive. Odlično je što će se cijela jedna nova generacija upoznati s pričama o Harryju Potteru na novi način jer će TV serija donijeti puno više detalja. Dakle, nadam se da će svi oni koji su bili nezadovoljni što su neki dijelovi u filmovima izostavljeni, zahvaljujući ovoj seriji vidjeti verziju koju su željeli vidjeti”, rekao je Radcliffe.  

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Jedna knjiga, jedna sezona

     Iako filmovi imaju brojnu “vojsku” obožavatelja, 33-godišnjem glumcu jasno je da su oni kojima su knjige bolje od filmovima, razočarani velikom “rupama” u filmskoj verziji priča. Maxova serija bi pak svakoj knjizi posvetila čitavu sezonu, dakle, između 8 do 10 sati po sezoni što je daleko više od dva i pol “filmska” sata.   

     Naime, filmovi uglavnom vjerno prenose radnje romana, no zbog vremenskog ograničenja izostavljaju neke važne dijelove. To se posebno vidi u odnosu Harryja Pottera s Ginny koji je, zbog nemogućnosti razvoja lika, ponekad bio čudan. Nema sumnje, nova će serija biti nova prilika da romansu Harryja i Ginny.

     O autoru

     O autoru